Jimmi píše:Myslel jsem ten plíšek nahoře. Ten nic nenese a vyrobit jeho zmenšenou verzi nemůže být problém. Nemluvě o tom, že i bezúdržbová baterka by měla mít volné "dýchací" otvory... při vzniku přetlaku![]()
Jinak ten špalík bych doporučoval ve žluté barvě s černými blesky

Já taky myslel ten "plíšek" nahoře. Žel to není plíšek (viz foto), ale třmen kolmo se dvěma vingly podél baterie, na jejímž konci je na ně navařen další ving a na něm je připevněna pojistková skříň, tedy žádná sranda a ten, kdo to vymýšlel se asi hodně přejedl rýže, páč ten zadní vingl tlačí na svorku kladného pólu, takže když se tam nedá špalík nebo kus hadru, nebo originál krytka, tak ty blesky budou ve 3D a ne černé. Moje baterka výdech nemá (ani na boku), je komplet uzavřená.
Žlutou doma bohužel nemám, ale za to mám doma spousty vypalovací stříbřenky na kamna, tak jsem to natřel celé i s baterkou a pojistkovou skříní a vypadá to skvěle. Blbý je, že zmizely popisky pojistek. Zprvu to sice trochu jiskřilo a odešel altík a pak i startér, ale teď mám pocit, že to líp jede, dokonce i spotřeba o litr poklesla. Špalíky jsem dal samozřejmě jasanové. Mají velkou torzní a chemickou odolnost a oproti dubovým jsou o 40 % lehčí, takže už to tak netáhne doleva.