Co na vrzajici dvere.
Co na vrzajici dvere.
pri otevirani a zavirani prednich dveri mi vrze mechanismuz mezi panty,hlavne kdyz je vuz dlouho na slunci.Zkousel jsem to namazat olejem ,ale nepomohlo to.Jake se da pouzit vhodne mazivo.A je vubec mozne se k mechanismu dostat bez demontaze dveri?Corrola r.v.1996.Dekuji.
Toyota corrola 1.4 xli r.v.1996
Toyota Auris 1.6 r.v.2007
Toyota Auris 1.6 r.v.2007
Přesně tak jak píše CharlieCh.Když na něco leju olej,tak jedině silikonovej-viz foto. http://ukazto.com/?img=DSCN1114.jpg Ty v tom spreju stojí za nic.To chce prolít a bude klid skoro navždy.Ještě lepší je takzvaný moliko ale nevím jak se to jmenuje v obchodech.Je to černý a když se tím zašpiníš tak to nejde z ruk ničím....jen ředidem nebo benzínem.Odpuzuje to vodu jako hrom.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa osvedčilo mazivo na motocyklové reťaze (Texaco), a to skoro na všetky pohyblivé časti. Výhodou je, že nevyschne ako WD 40 (to je dobré na rozhýbanie) a nechytá sa na to bordel.
Jimmy má recht, pánty väčšinou tak nevŕzgajú, častejšie je problém v tom tiahle medzi pántami. Striekal som tam ten sprej na reťaze cez tú gumovú prechodku a prestalo to.
Jimmy má recht, pánty väčšinou tak nevŕzgajú, častejšie je problém v tom tiahle medzi pántami. Striekal som tam ten sprej na reťaze cez tú gumovú prechodku a prestalo to.