Nepraktická Celica...
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nepraktická Celica...
Porad mi feldari a fabkari rikaji, jak mam neprakticky auto...
Ukol: prevezt z Brna do Jihlavy 2500 plinek (svatebni dar pro kamose), po sklopeni zadnich sedacek se vse veslo bez problemu, nacpal bych do ni jeste jednou tolik:)
Tohle je dukaz misto slibu a az mi nekdo bude zase valit do hlavy ze mam neprakticky auto, tak udelame test s plinkama u nej
Ukol: prevezt z Brna do Jihlavy 2500 plinek (svatebni dar pro kamose), po sklopeni zadnich sedacek se vse veslo bez problemu, nacpal bych do ni jeste jednou tolik:)
Tohle je dukaz misto slibu a az mi nekdo bude zase valit do hlavy ze mam neprakticky auto, tak udelame test s plinkama u nej
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak nevím jak vy ale ja v ní po skolopení sedaček z ženou i spal 2 noci sice na šířku nic moc ale dalo se to
jinak za tu dobu co ji mám tak jsem tam převezl hodně věcí
když jedeme hrát z kapelou tak veznu někoho do předu sklopím sedačky a do zadu dám nějaký bedny atd. i celý bicí se mi tam bez obalů vejdou
jinak za tu dobu co ji mám tak jsem tam převezl hodně věcí
když jedeme hrát z kapelou tak veznu někoho do předu sklopím sedačky a do zadu dám nějaký bedny atd. i celý bicí se mi tam bez obalů vejdou
Tak to ja jsem jel ted v cervnu na open air na techno, jeli sme ve 4 lidech... a taky sme se tam vyspali ve ja na sedace u ridice, kamaradka na spolujezdci (sedacce ) kamarad, kterej nejak neni velkej si ustlal na storc nazadnich sedackach, no a ten 4. si lehnul do kufru na batohy a do spacaku a jak nam bylo.. Akorad jsem mu zabouchl, tak mu celkem rano trvalo, nez nas vzbudil... Klepal na okno.. Aby si nekdo nemyslel, ze jsem nejakej haj... Vyndal jsem mu plato, aby mel vyhled na hvezdy, ikyz bylo uz rano takze celica na spani, uplne nejlepsi..
Dalsi moje prihoda.. Byli vanoce a s PavemB. sme jeli koupit vanocni stromecek.. Koupil jsme borovici, mela 2,2m-2,5m, ted nevim.. PavoB. sedel na sedacce spolujezdce a jelo se.. Aby toho nebylo malo, tak byla vanocni akce od toyoty dolak, kdo tam prijede s toyotou, dostane kaprika, jelikoz jsem podctivej cech, tak jsem si zajel pro kaprika, skoda ze Pavo nemel u sebee TP od camry a celic. A pak sme meli spoustu veci ktery si normalne stavari berou do skoly.
Kazdymu rikam, ze mam "combika" a nikdo mi to neveri.. Celica je moooc prakticka a slozi se tam toho dost, jen me nekdy stve ze nema 2 dvere navic, stve me kdyz musim vylejzat ven a nebo kdyz mi nekdo prasti se sedackou... Ale vetsinou jezdim sam, takze se to da prezit
Dalsi moje prihoda.. Byli vanoce a s PavemB. sme jeli koupit vanocni stromecek.. Koupil jsme borovici, mela 2,2m-2,5m, ted nevim.. PavoB. sedel na sedacce spolujezdce a jelo se.. Aby toho nebylo malo, tak byla vanocni akce od toyoty dolak, kdo tam prijede s toyotou, dostane kaprika, jelikoz jsem podctivej cech, tak jsem si zajel pro kaprika, skoda ze Pavo nemel u sebee TP od camry a celic. A pak sme meli spoustu veci ktery si normalne stavari berou do skoly.
Kazdymu rikam, ze mam "combika" a nikdo mi to neveri.. Celica je moooc prakticka a slozi se tam toho dost, jen me nekdy stve ze nema 2 dvere navic, stve me kdyz musim vylejzat ven a nebo kdyz mi nekdo prasti se sedackou... Ale vetsinou jezdim sam, takze se to da prezit
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no nevím o praktičnosti nejaké plíny nic moc nevypovídaji, jelikož jde o malé balížky které se ti dobř rozloží ale zkus třeba převézt skřín ano čelda je krajne nepraktické auto, ale s tím snad jsme při koupi počítali ne? kdo chce auto do kterého složí patnáct slepuic, kozu, prase a dve telata ten si koupí fabii nebo fauvé