..a normálka si to dohouknu s prodejcem a zajedu si pro to. Já osobně jsem tak koupil před pár měsíci také svoje první auto T Avensis a jsem zatím max. spokojenej. Myslím si že za stejnou cenu jako v CZ koupíš venku auto v daleko lepším stavu, nehledě na to, že většina aut v bazarech je dotažená stejně z BRD. Vím, když jsem ho sháněl. A je rozdíl, zda ty Km najede někdo na našich silnicích or v BRD. To je jen můj názor, takže tak..
Nový majitel Toyota Avensis
hoj.. být tebou, najdu si něco na i-netu třeba tohle : http://www.mobile.de/SIDKc7tYNUppt0syll ... 1264136947&
..a normálka si to dohouknu s prodejcem a zajedu si pro to. Já osobně jsem tak koupil před pár měsíci také svoje první auto T Avensis a jsem zatím max. spokojenej. Myslím si že za stejnou cenu jako v CZ koupíš venku auto v daleko lepším stavu, nehledě na to, že většina aut v bazarech je dotažená stejně z BRD. Vím, když jsem ho sháněl. A je rozdíl, zda ty Km najede někdo na našich silnicích or v BRD. To je jen můj názor, takže tak..
Přeju Hodně štěstí..!!!!!!!
Re: Zakladni rady a upozorneni pri nakupu AVENSIS
Ahoj, v květnu jsem kupoval Avouše u automach.cz kousek od Zvonařky. Zatím to šlape celkem oki, co jsem tam viděl auta tak vypadaly solidně, jednání taky ok. Akorát tahej cenu dolů a to dost...andulcik píše:Zdravim vsechny spokojene majitele Avensisu![]()
Uvazuji uz od jara o koupi sveho prvniho auta a mam opravdu velky zalusk na Toyotu Avensis. Mel jsem moznost vicekrat pojezdit s Ave me tety, ktera ji ma v dieslu. Ja uvazuji spise o benzinu. Vzhledem k mym financnim moznostem se poohlizim po modelu z roku 2000 +/-, najeto do 150tis km a cena nejradeji do 150tis Kc. A tusim, ze prave tato kombinace muze byt zradna. Proto bych Vas rad pozadal o strucne, ale vecne rady, na co si davat pri koupi ojete Avensisky extra pozor.
Jsem z Brna, pripadne privitam i Vase zkusenosti s mistnimi/nedalekymi autobazary. Mate nejakeho favorita? Komu se naopak vyhnout?
DIKY vsem za vse, co jste pro me ochotni udelatDiky za Vas cas, ktery stravite psanim par uzitecnych rad
![]()
At Vam Vase kary jezdi (a snad se mezi Vas taky nekdy/brzo pridam)
petr
Avous 2000.11, D4D, stříbrný, ale je moje zlatíčko.
- mentuli
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem sem do fóra přispěl nějakýma fotama! Nechci je už uploadovat na UKAZTO, tak se mrkněte do galerky. Rád upravuju fotky a auta se mi dělaj nejlíp. Jsou ty dvě (zatím) první v Sériových Toyotách červenýho Avensisu. To auto se mi normálně líbí den ode dne čímdál víc. A nechci nikoho urazit, ale facelift tohoto se mi už moc nelíbil a na ty úplně nové bych asi musel přijít na chuť ...
Toyota Avensis 2.0 Linea Sol (1998) 94 kW
-
tupolev160
- Člen Týmu
-
tupolev160
- Člen Týmu
Hádat se nebudu, ale takhle z hlavy těžká odpověďˇ.....
Naposledy upravil(a) tupolev160 dne úte 11.09.2007, 21:08, celkem upraveno 1 x.
-
tupolev160
- Člen Týmu
-
tupolev160
- Člen Týmu
-
tupolev160
- Člen Týmu