Zdarec, tak nefim cimtoje...(4.g. 1.6 16V - 4A GE) mam pri normalni jizde po meste 14l coz driv kdyz se to hrotilo tak to bylo tak okolo 10...nefim proste hafec hodne narostla spotreba. Budu menit spojku(spojkovou lamelu), která se protací...je mozny ze je to tim?
DIkes, majte se
Naposledy upravil(a) folik dne pon 08.01.2007, 19:03, celkem upraveno 1 x.
zajed si na testy lambdy prvni vec..nebo jestli jezdis po meste se studenym motorem vec druha...me to po meste zere cca podobne ale na dalku to jede i pod 8 kdyz se jede predpisove...10 kdyz se jede "ne" predpisove
neviem, ci netrresknem blbost,,, ale Celica ma pri brzdovom valci diagnostiku,,, servisaci v Toyote to vedia prepojit a PC by mal ukazat ci je lambda good abo ne,,,, aspon na mojom predchadzajucom aute to slo
Taky me trapi spotreba, taky kolem 13-15l a to se opravdu krotim, se ji bojim slapnout, abych zase nemusel na benzinku
Je pravda ze mam dirku ve vyfuku, presneji to chce novy pletenec, nebo spis urezat trubku a trochu nadstavit a dat novy pletenec, nejaky trouba ho tam blbe navaril!!!
Jeste mam v planu vymenit vzduchovy, dale palivovy a olejovy itr, ale to az s olejem.
Mimochodem, kde je na 5g st182 lamba? Je tam jen jedna ze?
Je v kolenu hned za svodama zespod, nebo je tesne pred pletencem zvrchu? Budu se na to muset o vikendu mrknout... Pripadne nevite kde sehnat lambdu novou, ale ne original, tolik nemam
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
tou dierkou to nebude,,, my mame pred kat dieru ako svet a jazdi to stale za 8,,,,,, chybu budes mat niekde inde,,,, mozno mas upchaty kat,,, mozno nie,,,, v podstate RJ miesa benzin podla mnozstva vzduchu ktory ide do zmiesavaca,, tam asi nebude problem,,, kazdopadne to je velka spotreba,,, ja bych isiel do servisu
presne tak, dirou ve vyfuku to nebude. Urcite to ale aspon maly vliv ma. Mel jsem vyfuk deravej jak reseto, jak pred tak za kat., koncovy tlumic vubec nemel vrsek a kdyz jsem vse povymenoval tak spotreba skoro vubec neklesla.
nevite nekdo na kolik vyjde lambda do ST162 a kde se da sehnat?
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)