Celda ST18 info

vše ohledně modelové řady Celica
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Celda ST18 info

Příspěvek od MiTMaN »

Takze sem se rozhod poridit si asi celdu :) corollak je sice dobrej . .ale neni to vonco :) takze na co si davat bacha :) kolik tak km abych nemusel hned delat go atd :) budu rad za kazdej postreh :)

jaky maj roztece der na kolach,jestli je nakej rok lepci nez jinej :) ,jakej motor by byl nej :)(nemyslim samozdrejme nejporuchovejsi :) )
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Na km vubec nehled, tach je vetsinou pretoceny... Roztec kol je 5x100, motor, no zalezi na tobe 1,6 neni spatna ale 2,0 je dvoulitr :)
Myslim ze rok 1992 a vys prosel malym faceliftem (jiny spojler) a taky jsem slysel neco o tuzsich zadnich stabilizatorech.
No kazdopadne je tady takovychto threadu hodne, tak hledej :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

a neni nahodou na 1,6 roztec 4x100 :?: jinak ja mam rok 89 a myslim ze ji mam daleko tuzsi nez je vetsina seriovych Celic tady na foru, takze je to proste kus od kusu, zalezi na pristupu predchoziho majitele jak se staral, atd.

hledela bych na karoserii, jestli bylo auto bourane, sla bych do dvoulitra, atd.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Moje dalsi rada, neunahlit se, nekupovat hned prvni... Alespon se dojet na 2 podivat a pak neco koupit.. :wink: Srovnavat jak cenovou nabidku tak i celkovy stav vozidla.. Hlavne si ji nekupuj od nejakyho vesnickyho tuzera, kterej se o ni moc nestaral a dal ji peknej zahul.. Hodne stesti pri vybirani...
Celica 1,6STi
Obrázek
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

ja mam auto z prahy po zenske,takze pomackany.potom to mel chlap,takze motor a spojka hin.zprahy se to dostalo do brna kde to melo prase.ted mam celdu ja,vesnickej balik a pomalu ji spravuji.takze radsi auto z vesnice jak z mesta.ale stejne podle toho odkud to auto je se neda brat.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

No dobra, zase jsem to tak nemyslel, jen jsem chtel naznacit, davat si pozor na predchozi majitele a hlavne na ty, kteri si hrajou na velky tunery a nemaj na to prachy, takze tomu autu daj ppekne na pr.....
Celica 1,6STi
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Ja myslel 2.0 ma 5x100 1,6 4x100 samo :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja_ma píše:Ja myslel 2.0 ma 5x100 1,6 4x100 samo :wink:
Ale 1,6 po faceliftu (92->) 5x100 nemylim-li se :wink:

Jinak koukej po zrezlejch prahach a lemech - poradne to prohlidni , to je nejhori na zpraveni, v motoru tradicne olej, zkus synchrony na dvojce tradicne(pri vyssich otackach vetsinou blbnou), jinak na tom aute moc zaludnosti neni , akorat zadni naprava obcas zlobi( spatne stabilizatory a takovy ty pitomi gumovy pouzdra), a pak ten motor ale to se da vsechno zpravit, hlavne dbej na dobry karoserii, nic drazsiho na opravu skoro neni

A hlavne 2,0 :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja když jsem hledal takovou jak jsem chtel tak jsem hledal více jak pů roku, nechoď do první co se zamane. Motor 2,0 doporučuju já jsem s ním více spokojenej jak s 1,8 oba jsem si vyzkoušel.Je silnější a není zas tak žíznivej.Poslední spotřeba na dálku 7.5 s dodržováním rychlůostních limitů.Skontroluj si na ní vše - nápravy, motor/koukni na olejové víčko, do nádžky chladící kapaliny - kluci Ti řeknou co by tam nemělo být :lol: /, klímu/když tam bude zdali jede špatné překvapení po tuhé zimě když nevyzkoušíš, nyní ti to nehrozí /, elektriku ,dále zdali netáhne do stran/ někdy koumáci to mírně vyrobnají přifouknutím pneu koukal bys jak to funguje- já to zažil :lol: na jednom mém autě/, zdali jsou rovnoměrně sjěžděné pneu, zdali čepy nejsou již na odpis,jak brzdí, zdali není odpálené čidlo na ABS/velkej výdej na začátku/,zdali se někdo nevrtal v ,,odpojení" airbagů nepřepojil je na jinej obvod/ atd.Špatně udělaná bouračka se ti vždy vymstí.Málokterá Celica má tady skutečnou servisní knížku a km dle skutečnosti.Není to v konečném rozsahu rozhodující vždy rozhoduje akt. stav auta.A jak říka Lenulka je to o tom jak se o ní staral majitel předchozí.Já měl stěstí že se staral ale i já okamžitě jsem do ní nalil peníze a pár věcí mám již připravených k palikaci ať jsem pokojenej podle mého gusta.Auta jsou to již hodně jeté a kupujou si jen často kluci kteří to časteji oprou o....Hodně opatrnej musíš být.A opravy tě budou čekat určitě vzdy se něco najde spíše jde o to jaké a jak nákladné!!!Transplantace je vždy dražší :lol: a dělat karoserii která je po bouračce skroucená Tě zabije. Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Mimochodem když budeš mít čas Mitmane tak často chodím na kafe do Kra Kra v Pce tak se můžem domluvit.Tak se ozvi.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Nesmis taky zapominat, ze to auto je stare priblizne 16 let, takze neecekj zazraky.. Malo ktera celica takhle stara ma 100% stav karoserie.. Ikdyz se bude zdat ze je ok, tak ok neni, ale zase nemusis delat plecharine hned, jeste to nejakej ten patek vydrzi..
Jeste takova dobra rada.. Nejlepsi by bylo, kdyby si mel nejakyho kamose kterej to auto ma a nez ho bude kjupovat, tak aby se na nej podival.. Celicari vi kam kouknout, znaji nejcastejsi slabiny auta..
To je same, jako kdybych kupoval corolu, tak budes taky veedet kam se kouknout...
Celica 1,6STi
Obrázek
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

A co Tygrova, je ještě k mání? Určitě bych byl tebou Tygra kontaktoval, viz http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

CharlieCh píše:A co Tygrova, je ještě k mání? Určitě bych byl tebou Tygra kontaktoval, viz http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
ma ji Idaho a taky by ji mozna jeste strelil jako ja :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Dubac260
Navigátor

Re: Celda ST18 info

Příspěvek od Dubac260 »

MiTMaN píše:Takze sem se rozhod poridit si asi celdu :) corollak je sice dobrej . .ale neni to vonco :) takze na co si davat bacha :) kolik tak km abych nemusel hned delat go atd :) budu rad za kazdej postreh :)

jaky maj roztece der na kolach,jestli je nakej rok lepci nez jinej :) ,jakej motor by byl nej :)(nemyslim samozdrejme nejporuchovejsi :) )
Ja mam na prodej celdu 5Gen. Keby si mnel zajem tak napisu podrobne info.
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Marťas
Věčnej rejpal

Re: Celda ST18 info

Příspěvek od Marťas »

Dubac260 píše:
MiTMaN píše:Takze sem se rozhod poridit si asi celdu :) corollak je sice dobrej . .ale neni to vonco :) takze na co si davat bacha :) kolik tak km abych nemusel hned delat go atd :) budu rad za kazdej postreh :)

Ja mam na prodej celdu 5Gen. Keby si mnel zajem tak napisu podrobne info.
Na prodej? co to?? Koukam, ze se kazdej celic zbavuje co to jen jde..
Celica 1,6STi
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“