Polepy kam s nimi?
Polepy kam s nimi?
Tak poraďte co a jak a jak a co? 

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
A už je máš, nebos ještě nepořídil? =)
Stejně je to na Tobě, kam se Ti to líbí, ale na čumáčku je to určo nejošklivější =))) bejt to moje Celda, tak nelepim nikam =)) Je krásná sama o sobě (a ta tvoje moc moc =) ), nepotřebuje titulky
ale když už někam, tak na bok =))
BTW Tvoje Celda je jedna z mála červenejch aut, kerý se mi líběj
a abych uklidnila quattros diablos, tak ty jejich taky
)
Stejně je to na Tobě, kam se Ti to líbí, ale na čumáčku je to určo nejošklivější =))) bejt to moje Celda, tak nelepim nikam =)) Je krásná sama o sobě (a ta tvoje moc moc =) ), nepotřebuje titulky

BTW Tvoje Celda je jedna z mála červenejch aut, kerý se mi líběj

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polepy kam s nimi?
pokud už jsi je koupil, tak je určitě nalep tak na zed, pokud ještě ne, tak na to kašli, nic ve zlym, ale sou příšerný, kdyby aspoň ten font písma za něco stál... pravda je krutáNeri píše:Tak poraďte co a jak a jak a co?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
ráda jsem Tě potěšilaNeri píše:Asi máte recht, vobčas mě chytaj úletydám na zadní okno nápis TOYOTA jako jsem měl u Pasea a bude to. Jinak díky Artie, že se líbí to potěší.

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Leo
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky . Ja mam jediny polep na prahu pode dvermi
a na to zadni okno bi to mohlo byti dobre ..
http://www.ukazto.com/img/polep2.jpg
http://www.ukazto.com/img/polep1.jpg

a na to zadni okno bi to mohlo byti dobre ..

http://www.ukazto.com/img/polep2.jpg
http://www.ukazto.com/img/polep1.jpg
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já zase ted z auta odstarunu všechny znaky:) líbí se mi že dost lidí už takhle neví co je to za auto a takhle bude dost znich vědět ještě větší prd:)Neri píše:Jinak, ten nápis Toyota na zadním okně , tam bude proto, aby ty začouzený VW koncerny věděli co je to na tý okresce předlítlo.Omlouvám se, ale od tý doby co prodávám Toyoty k nim mam averzi.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já bych tam žádný polepy nedával....
a už ví že sme čtyři, fajne 
;)
hehe, ty máš štěstí, holkaArtie píše:... a abych uklidnila quattros diablos, tak ty jejich taky)

souhlas, stačí že je vepředu na kapotě napsaný toyota, a vzadu nad značkou celica... co je komu po tom, co je v tom za motor a jakej je to modelgarfielld píše: já zase ted z auta odstarunu všechny znaky:) líbí se mi že dost lidí už takhle neví co je to za auto a takhle bude dost znich vědět ještě větší prd:)

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pravda jen z půlky, po znakách zůstaly 2díry na kapotě a 3 na kufru a ty jsem zakytovalMarťas píše:Ja bych zase spise rekl, ze je ted odstranujes z jineho duvodu, a tim je ze to pujde na lak...![]()

no já měl na autě jen dva znaky Toyota, onačení Celica a Sti asi někdo švihnul:) (nebo to tam ani nikdy nebylo)Celerak2.0Gti píše:souhlas, stačí že je vepředu na kapotě napsaný toyota, a vzadu nad značkou celica... co je komu po tom, co je v tom za motor a jakej je to model WinkWink