Libas: tech srazu ruznych je uz tolik, ze je fakt problem namyslet nejaky termin tak aby byl idealni pro kazdeho
JDM Performance Meeting
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dlik: skoda, sem se tesil ze pripadne tam povalime v nejakem vetsim poctu z brna
ale do te doby je daleko, sam nevim co bude. na republikovy toyota sraz pojedes? nejak si nejsem jisty ze bys o tom neco rikal,kdyztak mi posli SZ
Libas: tech srazu ruznych je uz tolik, ze je fakt problem namyslet nejaky termin tak aby byl idealni pro kazdeho
ale snad se zadari a tato akce se stane znamejsi 
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no tak když je to takhle tak to už se asi přijedu podívat:)
btw můžeš mi tenb leták poslat na corvettee@seznam.cz díky
btw můžeš mi tenb leták poslat na corvettee@seznam.cz díky

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Sensei Jirka
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Libas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
POZOR!! DŮLEŽITÉ!!
vzhledem k tomu, že jsem se na poslední chvíli nedomluvil s majitele letiště Kámen (hodně dlouhá historka.......), tak se akce přesouvá na letiště Bechyně, takže bych to viděl na seskupovačku na Kámeni, kdo nepřečetl a rovnou pojede na Kámen nebo kdo přečte, tak bych prosil rovnou na Bechyni
Díky
vzhledem k tomu, že jsem se na poslední chvíli nedomluvil s majitele letiště Kámen (hodně dlouhá historka.......), tak se akce přesouvá na letiště Bechyně, takže bych to viděl na seskupovačku na Kámeni, kdo nepřečetl a rovnou pojede na Kámen nebo kdo přečte, tak bych prosil rovnou na Bechyni
Díky
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
-
mephis
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Taky dekuji za usporadani tohoto srazu. Svezl jsem se a poznal dalsi Japonske vozy a jejich ridice.
Ucast sice nebyla takova jaka se ocakavala, ale vyborne jsem si zajezdily a prijemne stravily sobotni den.
Diky
Ucast sice nebyla takova jaka se ocakavala, ale vyborne jsem si zajezdily a prijemne stravily sobotni den.
Diky
Naposledy upravil(a) mephis dne ned 08.07.2007, 11:44, celkem upraveno 2 x.
Toyota Celica T23 1.8 VVTi VeilSide,K&N