jak poslat do hajzlu omezovac?
 rad
 rad  chci
 chci 
Prej radMiTMaN píše:jak poslat do hajzlu omezovac?rad
chci
 ) hele a kde to testujete? když s epodívám na naše silnice tak z nich jde strach. Já sem teda ještě neměl možnost nikde testovat maximálku, ale co jsem jezdíval do školy, tak tam sem to tahal na těch 130
) hele a kde to testujete? když s epodívám na naše silnice tak z nich jde strach. Já sem teda ještě neměl možnost nikde testovat maximálku, ale co jsem jezdíval do školy, tak tam sem to tahal na těch 130  pak začínalo sídliště
 pak začínalo sídliště  
no to je ono... zkus to tou samo cestou..ale tak ve 2 rano... a na sidliste kaslihacker.mara píše:Prej radMiTMaN píše:jak poslat do hajzlu omezovac?rad
chci
) hele a kde to testujete? když s epodívám na naše silnice tak z nich jde strach. Já sem teda ještě neměl možnost nikde testovat maximálku, ale co jsem jezdíval do školy, tak tam sem to tahal na těch 130
pak začínalo sídliště
 .. ja mam testovaci silnici ...chrudim-pardubice a pardubice -hradec kralove
 .. ja mam testovaci silnici ...chrudim-pardubice a pardubice -hradec kralove  kdyz jedu kolem pulnoci.. nikde nikdo
 kdyz jedu kolem pulnoci.. nikde nikdo 
 podle tachometru sem jel 200km/h takže něco kolem 190km/h tam stopro bylo. dyš mám na tachometru 50km/h podle radaru jedu 43km/h ale radary sou kalibrovaný na odchylku +/- 3km/h takže  jistota není nikde. A zrušit omezovač bych asi nezkoušel když totiž zasáhne (u mě 6500ot.) je motor v takovejch otáčkách že víc bych ani nechtěl zkoušet
  podle tachometru sem jel 200km/h takže něco kolem 190km/h tam stopro bylo. dyš mám na tachometru 50km/h podle radaru jedu 43km/h ale radary sou kalibrovaný na odchylku +/- 3km/h takže  jistota není nikde. A zrušit omezovač bych asi nezkoušel když totiž zasáhne (u mě 6500ot.) je motor v takovejch otáčkách že víc bych ani nechtěl zkoušet 
presne jak rika hanz.. 5 pouzivej spis na spotrebuSolidSnake píše:Hele lidi jak je možný že mě to na pětku nedá víc jak 5OOO otáček???

ja na tu 4 vytahnu nakejch 160-170
 ja na tu 4 vytahnu nakejch 160-170  takze 5 zakroci jen malo kdy
 takze 5 zakroci jen malo kdy  (4 je 1:1 .. 5 uz je vetsi pomer..tak se tomu nechce
 (4 je 1:1 .. 5 uz je vetsi pomer..tak se tomu nechce  )
 ) )  220km/h dle tachometru a dle GPS navigace to bylo 208km/h
 )  220km/h dle tachometru a dle GPS navigace to bylo 208km/h   a točilo by to možná ještě kousek
  a točilo by to možná ještě kousek   ale začala se točit i silnice
  ale začala se točit i silnice