Nazdar chlapi, mám Camry 1994 roku výroby, objem 2.2 vrazil jsem do svého autíčka hodně peněz a pořad s tím jsou nějaké problémy teď mi z toho teče olej... Objednal jsem náhradní součástky a už na to čekám pěkně dlouho takže auto je na parkingu a hladina olej za ten měsíc co stoji klesla... Když to kontrolují tak je to uprostřed rysky. Ovšem se musí vyměnit olej jenže jestli můžu s takovou hladinou oleje vůbec dojet do servisu??? Jsem laik... Prosím o radu!!!
Dolej olej a dojed do servisu, az to zpravi tak nech vymenit olejovej filtr a vymenit celej olej. Jestli je servis blizko a hladina neni pod carou a nesviti kontrolka oleje, tak bych do servisu dojel bez dolejvani. Je to jen na Tobe jestli mas auto rad tak dolejes
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Své autíčko mám rad ale jen mi to pořad nedá jestli je to uprostřed té rysky tak se to prý nemá dolejvat??? Kontrolka svítí jen když startují... Mám něco s elektrickým vedením... Dík za radu!!!
Nicemu to neuskodi, jenom tve penezence. Lepsi dolejt nez zadrit motor , ale to strasim nemusis to samozrejme dolejvat uplne plny , proste aby to bylo v toleranci rysek
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Když jsem si to auto koupil tak jsem vyměnil všechny tekutiny... Bylo to před půl rokem ani to ne. Tehdy jsem koupil Castrol 10/40 polosyntetiku ale teď až to auto dam do servisu řeknu jim ať ten olej vymění na Shell Hellix co myslíte je to lepší než Castrol??? Jo asi to dolijí... i když je to uprostřed rysek