ASIC
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
ty ACIS na motoru na tuty nemáš, páč já taky ne:) (mám stejnej motor)nitrosak píše:CEst chlapi v motoru se moc nevyznam jak poznam ze mam taky ACIS mam pouze motor 1.6 sti 16V 4AfE rv. 1991 toyota celica
NENI to jen u 2l a výš???
BTW já si pořád řikal kterej blázen(nic ve zlym) si tuhle celdu koupí:)

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor
power box?nitrosak píše:NO tak barvu:D novej filtr, odstineni filtru, vyměna oleje, rozvodu, spojky:d) a dalsi upravy planuji jako power box a atd chci vyši vykon![]()

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Re: power
Uz sa to tu riesilo ohledne zvysenia vykonu. stym nic moc nenadelas. Daj si na foru celica stranu 2 a tam (Chci se zeptat) autor (Dubac260)nitrosak píše:CAu tak sry preklep myslel jsem chiptuning a sportovní vačky a možná předělat na karbec to ale jeste nevim na 100
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Na pravy strane motoru u rozdelovace mas gumovej bubinek z kteryho vede tycka na osu ktera vede do tech 4ech trubek sani. Pak je tam jeste gumova hadice(podtlak) ktera vede za motorem do leve casti do takovy bily koule a z ni doleva do svazku kabelu co jdou do ECU.
Kontrola:
1)Pri vypnutem motoru odepnout konektor z cidla podtlaku a zmerit jestli ma odpor.
2)Pak zmerit konektor jestli ma odpor (ja mel preruseny drat)
3)Vratit do puvodniho stavu
4)Po zahrati motoru vytocit do 5000 rpm a koukat jestli tycku bubinek vtahl do sebe a tim otevrel lopatky v sani naplno.
5)dat kurivo, nejlepe na dvojce je znat jak kolem 5000rpm chytne kara tah
Kontrola:
1)Pri vypnutem motoru odepnout konektor z cidla podtlaku a zmerit jestli ma odpor.
2)Pak zmerit konektor jestli ma odpor (ja mel preruseny drat)
3)Vratit do puvodniho stavu
4)Po zahrati motoru vytocit do 5000 rpm a koukat jestli tycku bubinek vtahl do sebe a tim otevrel lopatky v sani naplno.
5)dat kurivo, nejlepe na dvojce je znat jak kolem 5000rpm chytne kara tah
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)