Opravna sada spojkoveho valecku - co to je?
Opravna sada spojkoveho valecku - co to je?
Proteka mi malinko spojka udajne v nejakem (?) valecku na prevodovce - v jednom shopu jsem narazil na to ze existuji opravne sady za celkem prijatelnou cenu > byly tam dva typy - opravna sada hlavniho a pomocneho valce - nevite nekdo prosim co to je ? da se koupi tohoto vyresit repase rozvodu kapaliny ve spojce?
Naposledy upravil(a) Ditri dne pát 29.06.2007, 23:17, celkem upraveno 1 x.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Podle toho,co píšeš je to sada gumových kroužků,který jsou taky v hlavním brzdovým válci.U většiny aut se to dá přetěsnit,ale nevěděl jsem že je to i na Toyotu.Moje zkušenosti jsou takovéto: Nepřetšsňoval bych to protože to vždy začne znovu týct.Buťto hnet a nebo po pár kilometrech.Většinou je vyjetý vnitřek spojkového-brzdového válce a kroužky se můžou strhnout ve vteřině,takže to přestane brzdit /vypínat spojku/.Fakt by jsem to už nepřetěsňoval.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opravna sada spojkoveho valecku - co to je?
je to sada n apřeesnění aby to neprosakovalo, pomocnej válec je n apřevodovce ( tlačí pákou n apřítlačák ) a hlavní je za firewallem ( příčka oddělující motorový prostor od sofera ) jakoby na pedálu spojky..Ditri píše:Proteka mi malinko spojka udajne v nejakem (?) valecku na prevodovce - v jednom shopu jsem narazil na to ze existuji opravne sady za celkem prijatelnou cenu > byly tam dva typy - opravna sda hlavniho a pomocneho valce - nevite nekdo prosim co to je ? da se koupi tohoto vyresit repase rozvodu kapaliny ve spojce?
Nevím jaký máš ročník takže tady je link n aspojkové díly pro 3SGE-...
http://dicompracing.com/nd/vypis.php?zn ... =Hledej%21
ty jo idaho co myslis ma to smysl restit nahradou kdyz to jenom malinko prosakuje? nebo radeji vymenit cely valec? abych rekl pravdu moc se mi do toho vrazet nechce ale kdyz vidim ten nazor nahore tak si nejsem jisty jestli to nevymenim a pak se to zase nevysype na druhou stranu kdyz by se to melo vysypat proc by nekdo vyrabel nahradu?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dokud to prosakuje malo, tak je lepsi opravna sada. Pokud se zmrvi celej valec, tak uz opravna sada nemusi pomoct a proto se delaj i nahrady.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Re: Opravna sada spojkoveho valecku - co to je?
Nemůžeš mi prosímtě zjistit jestli ta opravná sada pasuje i na 3S-GTE? Řek bych že tam rozdíl žádnej nebude.Idaho píše:je to sada n apřeesnění aby to neprosakovalo, pomocnej válec je n apřevodovce ( tlačí pákou n apřítlačák ) a hlavní je za firewallem ( příčka oddělující motorový prostor od sofera ) jakoby na pedálu spojky..Ditri píše:Proteka mi malinko spojka udajne v nejakem (?) valecku na prevodovce - v jednom shopu jsem narazil na to ze existuji opravne sady za celkem prijatelnou cenu > byly tam dva typy - opravna sda hlavniho a pomocneho valce - nevite nekdo prosim co to je ? da se koupi tohoto vyresit repase rozvodu kapaliny ve spojce?
Nevím jaký máš ročník takže tady je link n aspojkové díly pro 3SGE-...
http://dicompracing.com/nd/vypis.php?zn ... =Hledej%21
Celica 4WD turbo 5.gen