asi sme sa nerozumeli.. pod tocakom som myslel tocivy moment, ktory je posadeny nizsie ako max. vykon. ( u nas 111 nm pri 4800-5200 otacok tusim) ten umoznuje zrychlovanie auta. nad touto hranicou tocivy moment zacina padat a uz sily na zrychlovanie navyse nema. na patke zo serioveho 4EFE 6000 otacok na rovine nedostanes ani keby si mal plynovy pedal oprety o prednu napravu
maximalne otacky mas nieco nad 6000 to je fakt..
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
hanz píše:asi sme sa nerozumeli.. pod tocakom som myslel tocivy moment, ktory je posadeny nizsie ako max. vykon. ( u nas 111 nm pri 4800-5200 otacok tusim) ten umoznuje zrychlovanie auta. nad touto hranicou tocivy moment zacina padat a uz sily na zrychlovanie navyse nema. na patke zo serioveho 4EFE 6000 otacok na rovine nedostanes ani keby si mal plynovy pedal oprety o prednu napravu
maximalne otacky mas nieco nad 6000 to je fakt..
Mno moment ale v Nm je ale krouťák!!??
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
hanz píše:jazykova bariera - tocak som povazoval, za synonymum kroutaku
(kruci a to uz mam nejake skusky z cestiny )
Pohodička hlavně že sme se dohodli;) Mno ale beztak..... krouťák určuju sílu vozu třeba když tam vrazíš víc lidí a tak...... kámoš co má pasáta s vysokym krouťákem (nevim kolik) a výkonem 55kW a druhýmu natrh pr*** s Kiou Rio na nějakejch 72kW tušim páč má nízkej krouťák a každej vez tři lidi..... pokud se mýlim oprav mě!
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
No původně tam bylo něco přes 200km/h,ale než se vytáhl foťák,tak jsem minul policajty a začal jsem zpomalovat.Bylo to ve 3 lidech a jela jak po másle
Jinak všechny tachometry předbíhají. Zkuste si to na transparentních radarech v obci. Vždycky ukazuje míň,než mám na tacháči.
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE