Kolik za ni chtit? Celica 7.G

vše ohledně modelové řady Celica
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

2 greddy, petr_K toz kuci jako mali trochu OT :) jj greddy mas pravdu na tou sou SZ :wink:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

greddy píše:
Petr_K píše:
greddy píše:jak rpijde na vec argumenty zadny tak takovahle debata nema smysl...

no psal si neco o nesmyslech..vyjel sem si historii TF a nikde sem nic nenasel ...tak mi doslo z toho co si psal na reakci o tom ze nekdo rika ze 180tis za celicu bylo moc ze u Coupecka je to to stejny..

jezis tak rekni jaky nesmysly proboha :roll: vkladas mi do pusy neco o cem nic nevim tak chci vedet co!
Tady je to vlákno: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... &start=128
no a konkretne kde je ten nesmysl...to je debata jak s zenskou fakt :D slo to zkrouhnout na 4 prispevky..rekl bys co a ja bych ti rekl proc ...

btw nechapu proc sem tahas tohle kdyz v tom tematu nebyla resena hodnota auta.ja psal o tom ze unikatnejsi auta se necenej podle stavu KM a roku ale podle jinych parametru takze sem tahas nesmyslny veci a fakt netusim proc :? rec byla o ceneni auta takze priste sem laskave netahej OT...od toho je sz ;)
No koukam, že bude asi lepší, když to pustíš z hlavy....přečti si ten muj první příspěvek. Psal jsem tam, že ten dotyčnej tam psal asi ty blbosti proto, že o tom autě nemá ani páru a hodnotí ho jako ty idioti z AAA (podle r.v. a najetejch km) stejně jako ty jsi tam psal ty blbosti o Hyundai Coupe - protože o tom víš stejný prd jako ten dotyčnej o CS. Pokud jsem to napsal nějak nesrozumitelně a proto jsi to nepochopil, tak se omlouvam. Ještě jednou pro úplnost opakuju, že nesrovnávám vyjímečnost těch 2 aut ani jejich cenu ani nic jinýho :roll:
P.S. Konkrétně jsem myslel třeba to s tim podvozkem.
Naposledy upravil(a) Petr_K dne stř 27.06.2007, 10:29, celkem upraveno 1 x.
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Spookey píše:2 greddy, petr_K toz kuci jako mali trochu OT :) jj greddy mas pravdu na tou sou SZ :wink:
Omlouvam se, fakt jsem neměl v úmyslu to takhle rozvádět :oops:
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

greddy píše:jen skodovky nevydrzej vic jak 200 tis jinak kazdy solidne udelany auto vydrzi klidne pul milionu kilometru a 170 tis? co to je? absolutne nic...nejhorsi jsou takovy co pri koupi koukaj na kilometry a na to ze to je uz 5 let stary auto a podobne.ale to neni spotrebni fabia.to je celica takze na tyhle auta se nahlizi trochu jinak.ted nakej vul na tuning foru na inzerat celicy CS za 170 tis rek ze je to neprodejny pac je to rv 92 :D
no ja ti nevim... mame 3 felicie a kazdy z nich ma cez 220tis km..a jazdia
Celica All-trac
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Petr_K píše:
greddy píše:
no a konkretne kde je ten nesmysl...to je debata jak s zenskou fakt :D slo to zkrouhnout na 4 prispevky..rekl bys co a ja bych ti rekl proc ...

btw nechapu proc sem tahas tohle kdyz v tom tematu nebyla resena hodnota auta.ja psal o tom ze unikatnejsi auta se necenej podle stavu KM a roku ale podle jinych parametru takze sem tahas nesmyslny veci a fakt netusim proc :? rec byla o ceneni auta takze priste sem laskave netahej OT...od toho je sz ;)
No koukam, že bude asi lepší, když to pustíš z hlavy....přečti si ten muj první příspěvek. Psal jsem tam, že ten dotyčnej tam psal asi ty blbosti proto, že o tom autě nemá ani páru a hodnotí ho jako ty idioti z AAA (podle r.v. a najetejch km) stejně jako ty jsi tam psal ty blbosti o Hyundai Coupe - protože o tom víš stejný prd jako ten dotyčnej o CS. Pokud jsem to napsal nějak nesrozumitelně a proto jsi to nepochopil, tak se omlouvam. Ještě jednou pro úplnost opakuju, že nesrovnávám vyjímečnost těch 2 aut ani jejich cenu ani nic jinýho :roll:

ale ocenovani auta je trosku neco jinyho nez naky parametry...to tady neni moc k tematu nemyslis?

s podvozkem? a co sem psal? jediny co porsche na tom udelalo je jak tam nekdo pise zaves motoru a auto.cz napsalo ze jim pomahalo najit nastaveni..takze treba typ pneu? :D to nebyly zadny kraviny co sem psal.snazis se ze sebe udelat borce a mermomoci me utrit ale nikde sem zadnou karvinnu nepsal takze se uklidni ;) podvozek z porsche to nema.ma to horsi jizdny vlastnosij ak celica takze je tomu to "radoby nastaveni" o kterym neni skoro nikde ani zminka platny jak mrtvymu zimnik.takze asi tak...nikdo mi tam nebyl schopnej napsat co na tom porsche delali takze pokud o tom vim prd ja tak ty o tom vis tuplovany prd kdyz se k tomu nikdo nevyjadril :D
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

greddy píše:
Petr_K píše:
greddy píše: no a konkretne kde je ten nesmysl...to je debata jak s zenskou fakt :D slo to zkrouhnout na 4 prispevky..rekl bys co a ja bych ti rekl proc ...

ale ocenovani auta je trosku neco jinyho nez naky parametry...to tady neni moc k tematu nemyslis?

s podvozkem? a co sem psal? jediny co porsche na tom udelalo je jak tam nekdo pise zaves motoru a auto.cz napsalo ze jim pomahalo najit nastaveni..takze treba typ pneu? :D to nebyly zadny kraviny co sem psal.snazis se ze sebe udelat borce a mermomoci me utrit ale nikde sem zadnou karvinnu nepsal takze se uklidni ;) podvozek z porsche to nema.ma to horsi jizdny vlastnosij ak celica takze je tomu to "radoby nastaveni" o kterym neni skoro nikde ani zminka platny jak mrtvymu zimnik.takze asi tak...nikdo mi tam nebyl schopnej napsat co na tom porsche delali takze pokud o tom vim prd ja tak ty o tom vis tuplovany prd kdyz se k tomu nikdo nevyjadril :D
O.K. jak myslíš :)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jeste jeden nesmyslny prispevek a promazu to tu nebo zamknu, tak si vyberte
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ToyCel
Člen Týmu

Příspěvek od ToyCel »

No tak koukam ze se to tu trochu zvrtlo, ale nevadi. Dekuji vsem za konstruktivni nazory, mam alespon trosku prehled co a jak, tak doufam ze se podari.
Preji pekny den.
Auto je nejlepší droga :-)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

ToyCel: Je pravda, ze jeden znamej prodaval loni cervenou Celicu TS, sice uz opravovanou, ale za 300 papiru a prodal to az za pul roku :roll:

Jinak pokud bys to chtel strelit za tech 200 kapriku, tak jsem prvni zajemce :D
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
ToyCel
Člen Týmu

Příspěvek od ToyCel »

to Haky: vzdyt uz jednu Celicu mas (a hezci - teda az na tu barvu :lol: ), na co by ti byla druha :) tech 200 jablek zni dobre, to by mi i stacilo. Ale ma to jeste cas, ten prodej planuju az nekdy na podzim. Vzhledem k tomu ze ted stoji dlouho v garazi a ja s ni budu moct jezdit az od pulky srpna, tak si ji chci jeste trosku uzit :)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Leňulka že tě máme :lol: ,klukům rozdám Thiapridal :lol: .
To ToyCel tak za 200000 nebude problém prodat :lol: i na podzim.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
ToyCel
Člen Týmu

Příspěvek od ToyCel »

Tak jsem tu znovu. Prodej byl odlozen, ovsem ted uz je to opet aktualni. Vsechno pri starym, akorat najezd skoro 190tkm a porad s ni jezdim, takze se bude i nadale malinko menit. A levy dvere jsou cely prelakovany, nejakej dobrodruh mi to "krasne vojel". Cenu vubec netusim, nespecham na to, ale skoro 200tkm je hodne, takze pristoupim na ledacos.
Fotky udelam az bude hezky a bude se mi chtit :)
Dekuji vsem za rady.
Odpovědět

Zpět na „Celica“