Zrezla. Auto je ted samozřejmě nepojízdné, proto vás chci požádat, zda nevíte někdo o nějakém servise v Praze, kde by mi tu trubku vyměnili? Nejlíp okolí Prahy 6. Děkuji..
  Zrezla. Auto je ted samozřejmě nepojízdné, proto vás chci požádat, zda nevíte někdo o nějakém servise v Praze, kde by mi tu trubku vyměnili? Nejlíp okolí Prahy 6. Děkuji..osmutnělý Mirosz
 Zrezla. Auto je ted samozřejmě nepojízdné, proto vás chci požádat, zda nevíte někdo o nějakém servise v Praze, kde by mi tu trubku vyměnili? Nejlíp okolí Prahy 6. Děkuji..
  Zrezla. Auto je ted samozřejmě nepojízdné, proto vás chci požádat, zda nevíte někdo o nějakém servise v Praze, kde by mi tu trubku vyměnili? Nejlíp okolí Prahy 6. Děkuji.. Optimismus je způsoben nedostatkem informací.
 Optimismus je způsoben nedostatkem informací.Jj, je to taky zadní. Zrezla je vzadu, před nádrží...Pavo.B. píše:s tou Prahou ti moc nepomuzu, jinak me se stalo totez , prerezla mi trubicka k zadni brzde, tak jsem koupil novou v Toyote - s porovnanim s univerzalnimi trubkami co pouziva kde jaky servis je origo lepsi , je tlustsi a vic vydrzi, ale hur se ohyba a pracuje se s ni. Preji ti uspech, me to stalo den nervu nez jsem ji tam dostal , toz znamena ze vymena v Toyote by byla pekne draha, zalezi jaka to je ( zadni , predni)
 Optimismus je způsoben nedostatkem informací.
 Optimismus je způsoben nedostatkem informací.