pouze pro silné povahy
Včera sem jí viděl na Tuning Party v Hradci, a je to fakt tragédie, si jí snad dělal doma na koleně. Přední blinkry vypadaj jak samolepky, zadní světla horší než na obrázku a barva? Bože to snad dělal válečkem všude na karoserii jdou vidět kapky zaschlý barvy a ten tmel co tam má... To je hrozný i děti na písku dělaj rovnější bábovičky, vypadá to jako když koukáte na hladinu moře jak tam sou ty malý vlnky.... A jako že by mu to jelo? No nic moc.... Nikomu nepřeju to vidět na vlastní oči, protože si zkazíte celej den i když ten tuning byl jinak super
...
Jako nic proti každej má svůj styl, ale tohle je na mě moc!!
Jinak mimo mísu taky tam byl jeden polák s Need for Speed Carbon MR2, asi reklamní auto... prodával jí tam za 99 000 tak říkám nekompromistě jdu do ní, ale pak sem se dozvěděl že je to v polských zlaťácích nebo co tam maj takže sme se dostali kolem 700 000
přikládám pár fotek :
\\EDIT: Pořád sem se snažil tam hodit ty fotky

Jako nic proti každej má svůj styl, ale tohle je na mě moc!!
Jinak mimo mísu taky tam byl jeden polák s Need for Speed Carbon MR2, asi reklamní auto... prodával jí tam za 99 000 tak říkám nekompromistě jdu do ní, ale pak sem se dozvěděl že je to v polských zlaťácích nebo co tam maj takže sme se dostali kolem 700 000

\\EDIT: Pořád sem se snažil tam hodit ty fotky
jinak na tu mr2-f355 home made sem se musil jít taky podívat-to byl fakt slušnej paskvil-s tímhle bych se fakt styděl jezdit-nemám na ferrari-tak si ho holt vyrobim
-když pominu karosářské a lakýrknické práce hodné dítěte ze zvláštní školy, tak pohled zezadu mi přišel hodně ošklivej-přeci jenom f355 je o něco širší a to bylo dost vidět a nevypadalo to hezky