pouze pro silné povahy

vše ohledně modelové řady MR2
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

Takhle zničit MR2 dokáže jenom magor. A ten kdo to koupí a ještě za takovouhle cenu tak je nesvéprávnej a ten si vlastně nic koupit nemůže, takže borcovy zůstane auto na furt
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

Ámen borče ÁMEN tohle je maso tenhle člověk je fakt masakr man ten zasloží přez piču,já bych jí od něj koupil za 20 000 abych ho ušetřil trapasu to auto má cenu akorát motoru
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

za dvácu bych ho vzal. možná tam budou i dobré nápravy a tak. Ale človkě kterej takhle splzní MR2 a pak si myslí že to vypadá jako ferrari asi nebude moc normální takže bude i motor převodovka a nápravi v pi*
Carlos Sainz limited 2468/5000
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Ty nápravy by ti napasovaly.Ty jsou určitě taky z Ferrari.Je to fakt humus.Jak tohle někdo mohl udělat -nechápu. :shock:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

Včera sem jí viděl na Tuning Party v Hradci, a je to fakt tragédie, si jí snad dělal doma na koleně. Přední blinkry vypadaj jak samolepky, zadní světla horší než na obrázku a barva? Bože to snad dělal válečkem všude na karoserii jdou vidět kapky zaschlý barvy a ten tmel co tam má... To je hrozný i děti na písku dělaj rovnější bábovičky, vypadá to jako když koukáte na hladinu moře jak tam sou ty malý vlnky.... A jako že by mu to jelo? No nic moc.... Nikomu nepřeju to vidět na vlastní oči, protože si zkazíte celej den i když ten tuning byl jinak super 8) ...

Jako nic proti každej má svůj styl, ale tohle je na mě moc!!

Jinak mimo mísu taky tam byl jeden polák s Need for Speed Carbon MR2, asi reklamní auto... prodával jí tam za 99 000 tak říkám nekompromistě jdu do ní, ale pak sem se dozvěděl že je to v polských zlaťácích nebo co tam maj takže sme se dostali kolem 700 000 :lol: přikládám pár fotek :

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

\\EDIT: Pořád sem se snažil tam hodit ty fotky
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

ta už tam byla loni-je to promakaný, ale na mě trošku přeplácaný a ty světla z fiata se mi tam taky nelíběj-ale každýmu se líbí něco jinýho
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

marcelus píše:ta už tam byla loni-je to promakaný, ale na mě trošku přeplácaný a ty světla z fiata se mi tam taky nelíběj-ale každýmu se líbí něco jinýho
Souhlasim s tebou...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jinak na tu mr2-f355 home made sem se musil jít taky podívat-to byl fakt slušnej paskvil-s tímhle bych se fakt styděl jezdit-nemám na ferrari-tak si ho holt vyrobim :-)-když pominu karosářské a lakýrknické práce hodné dítěte ze zvláštní školy, tak pohled zezadu mi přišel hodně ošklivej-přeci jenom f355 je o něco širší a to bylo dost vidět a nevypadalo to hezky
Odpovědět

Zpět na „MR2“