Short shift

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Bozsky.Paja
Navigátor

Short shift

Příspěvek od Bozsky.Paja »

Chci se poptat jestli nědo nevíte kde v Evropě sehnat Short shift na Celicu 6. generace...Co sem našel, tak leda z ameriky, ale cena za dopravu je až příliš vysoká... :(
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

zkrať si řadičku, hned to bude lepší ;) nemeleš tak dlouho pákou, rychleji řadíš, líp to vypadá než taková dlouhá tyč ;) :)
jinak teda nevim, pač mam 5g...
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

Jo ja sem ji skratil uz sem sa na to nemohel ani divat ale este aj ta dluha draha. no katastrofa. skratil sem ji tusim o 7cm. a je to poznat hodne pri preradovani. jde to snad o pulku rychlejsi radit nez predtim :lol:
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Hlavně to zkracování udělejte pořádně. Některý z minulých majitelů u mně v autě použil jakousi prapodivnou brutální metodu a konec tyčky řádně zprznil, takže namontovat tam potom řadičku aby drželo nebyla sranda. Mám UNI, chycenou třema červíkama a není to myslím nejhorší :wink:

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Dubac260 píše:Jo ja sem ji skratil uz sem sa na to nemohel ani divat ale este aj ta dluha draha. no katastrofa. skratil sem ji tusim o 7cm. a je to poznat hodne pri preradovani. jde to snad o pulku rychlejsi radit nez predtim :lol:
u mě šajtle zůstala v původní délce jen tak dlouho jak mi trvalo najít pilku, zkracoval sem jí dokonce dvakrát, a musim říct že pokaždý to byla fakt zábava, páč ta tyč je tlustá jak Věra Bílá a pevná jaxviňa, navíc mám v autě dost vysokou hlavici řadičky, ale je dřevěná a navíc se mi tam líbí, chvíli sem měl nějkou hroznou uni(benzinka tuning) ale ta mi lezla krkem... taxem tu původní dřevěnou obrousil, vyleštil a hodil zpátky:) btw dráhy sou sice celkem dlouhý(naštěstí přesný), ale upřímě mi to nikdy nevadilo, spíš mi trochu vadí že mi de celkově řazení trochu stuha a když se snažim jet rychle tak to občas nepříjemě cukne
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

taky mam riznutou ruco..

Obrázek
Obrázek
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

možnosti jsou dvě:

TRD (znám jednoho prodejce v UK): plug-and-play
z celica 7gen. (kdekoliv v ČR, třeba u toyoty ;)): vyžaduje trošku poupravit, ale žádná katastrofa ;)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

jak se divam, tak vsici jste to rezali seshora, ja to dle rady jednoho kolegy riznul niz a vyrizl jakoby mezikousek a ten horni kousek se zavitem na radick atd navaril zpet, takze vrsek je stale jako original :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:jak se divam, tak vsici jste to rezali seshora, ja to dle rady jednoho kolegy riznul niz a vyrizl jakoby mezikousek a ten horni kousek se zavitem na radick atd navaril zpet, takze vrsek je stale jako original :)
Přesně tak, tobě to dělal až po mě, že? A udělal to kvalitně, pěkně sme to naměřili a pak vyřízli kus tyčky z prostředku aby nahoře zůstal ten originál aby se tam dala hlavice hezky připevnit. Je to super, hned se líp řadí, originál je pěkně dlouhá páka :(
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

sak ja sem to taky rezal dva krat. furt to nebilo ono. poprve to bilo pilkou a po druhe sla paka ven a pak flexa. mam to uriznuti jako greddy.
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

chce

Příspěvek od micron »

to řezat optimálně! tj akorát.... kdo nemá seřízlouuu řadičku u 5G je dlouhej kokotOV ilijič lenin :-) dále pokud se vám zdá ta origo hlavice páky tak trochu "velká sešlá-kůže a těžká" doporučuju za pár šlupek vymenit s hackem :-) např v cat tuzing za koženou hlavici- ne drahou... ale hlavně je lehká a řadí se lehčejc! bez tlaku a násilí www.cattuning.cz mohu doporučit zdarřma ZDAŘMA JOJO... MRDAM NA SPONZORY... ALE ROZDIL JE CEJTIT.... JE LEHOUCKA TA NEJOBYC KOZENA RADICKA....!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“