kolik že jsme to jeli max?
 kolik že jsme to jeli max? 
souhlasím a kdo bude chtít - připojí se v lanžhotě na návsi (tam jak jsme loni zastavovali).....PetrD píše:Loni to bylo tak že jsme se domluvili a dali jsme si sraz v 7:00 na parkálu u benzinky OMV(dříve ARAL) u Shoping parku.Doufám že to bude super stejně jako loni

dlik píše:souhlasím a kdo bude chtít - připojí se v lanžhotě na návsi (tam jak jsme loni zastavovali).....PetrD píše:Loni to bylo tak že jsme se domluvili a dali jsme si sraz v 7:00 na parkálu u benzinky OMV(dříve ARAL) u Shoping parku.Doufám že to bude super stejně jako loni
no přece tak jako loniSlam píše:dlik píše:souhlasím a kdo bude chtít - připojí se v lanžhotě na návsi (tam jak jsme loni zastavovali).....PetrD píše:Loni to bylo tak že jsme se domluvili a dali jsme si sraz v 7:00 na parkálu u benzinky OMV(dříve ARAL) u Shoping parku.Doufám že to bude super stejně jako loni
A v kolik budete na návsi??

já myslím, že určitě JiriH bude v brně.....u sebe nevím jestli pojedu z brna, ale spíš to vidím, že se přidám taky v lanžhotě...Jirka píše:A bude někdo v Brně?????
já jsem taky pro skočit ze srazu přes Bratislavu do Vídně to je projížďka cca 100 km a projedem 2 státy repektive 3 i s ČR cestou domůJirka píše:To není špatnej nápad s tou Vídní.
J.
 taková mezinárodní Toyota sraz ČR-SLOVENSKO-RAKOUSKO. ještě zbantujem rakouské toyoťáky ať dojedou a megasraz
 taková mezinárodní Toyota sraz ČR-SLOVENSKO-RAKOUSKO. ještě zbantujem rakouské toyoťáky ať dojedou a megasraz   hoďte to někdo na slovenské forum jestli by do toho šli
 hoďte to někdo na slovenské forum jestli by do toho šliNo tak to si děláš srandu?Tak to asi nebude jako loni...Kurňa,chlape pojď z brnadlik píše:já myslím, že určitě JiriH bude v brně.....u sebe nevím jestli pojedu z brna, ale spíš to vidím, že se přidám taky v lanžhotě...Jirka píše:A bude někdo v Brně?????