Výklopná světla
Výklopná světla
Všiml jsem si při driftových závodech a i na spoustě fotek tady,že máte jen napůl otevřená světla.Mě se otevřou úplně.Zastavit to nejde ať dělám co dělám.Jsu elektrikář,takže jestli je to elektricky upravený,tak mi sem klidně hoďte schéma.dik
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
dela se to tak ze zapnes a pri vypinani , zrovna kdyz zajizdi otocis zpatky do pozice parkovacek , je to hezky ale nesviti, jinak jde to jeste tak ze rozsvitis a dole pod motorkem je stelovaci sroub kterym muzes i ty svitici zavrit - radsi s nim netoc rozhodi se koncaky
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
No Pavo.B. ty asi mluvíš o těch štelovacích šroubcích zespod motorků.A Leňulka zase o těch na vyklápění světel ručně.Teda aspoň jsem to tak pochopil.Myslel sem,že to je vydůmané trochu jinak.Když to pošteluju těma spodníma a někde zatmím tak jsem v řiti.To jsou šrouby dojezdových koncáků-jestli je to stejné jako u Škodovky na stěračích.Což asi je.Hmmmm To musím nějak vydůmat-nějaký tlačítko a šťávu na přímo k motorkům.Jak to budu mít,tak vám to sem hodím.Myslel jsem,že už něco takovýho máte.Zatím děkuju 

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ano ja myslim primo stelovani na motorku svetel, ten jde rucne ruzne na stelovat, ale jak roznes nebo zhasne, tak se to sjednoti, ted jsem motorek cely rozebirala, pac pritelovi jedno svetlo nesklapelo, zajimava vecicka 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dá se koupit takovej bazmek, kterým se nastaví, jak moc se světla vyklopí. Někde na ebay to určitě bude.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz