Na podzim jsem byl naposledy v kufru.Teť jsem ho otevřel a hleděl jako tydýt. Musím některej den hodit hadici přez zadek a zavřít se do kufru.Těsnění je o.k. takže mám tři favority-odtokem šíbru,kolem zadního skla nebo kolem světel. Jestli s tím někdo máte nějakou zkušenost,tak to sem prosím vás hoďte.dik.Jo a jestli se už neozvu,tak jsu v kufru jo http://toyoty.nolimit.cz/image/6195489
Naposledy upravil(a) Tonda dne úte 21.10.2008, 09:29, celkem upraveno 1 x.
Tonda píše:Na podzim jsem byl naposledy v kufru.Teť jsem ho otevřel a hleděl jako tydýt. Musím některej den hodit hadici přez zadek a zavřít se do kufru.Těsnění je o.k. takže mám tři favority-odtokem šíbru,kolem zadního skla nebo kolem světel. Jestli s tím někdo máte nějakou zkušenost,tak to sem prosím vás hoďte.dik.Jo a jestli se už neozvu,tak jsu v kufru jo http://www.ukazto.com/img/vodavkufru-vr81.jpg
Jaktore to neodteklo je tam prece dira s plastovou kritkou...
Jsou tam dvě díry ucpaný gumovýma zátkyma. A ty těsní tak dobře,že to prostě neodteklo.Aspoň mám jistotu,že tam není nikde prohnilá díra směrem dolů........
Tonda píše:Jsou tam dvě díry ucpaný gumovýma zátkyma. A ty těsní tak dobře,že to prostě neodteklo.Aspoň mám jistotu,že tam není nikde prohnilá díra směrem dolů........
No jo, takhle to dopadne, když člověk neleze dlouho do kufru...zrovna tento víkend jsem byl v kufru skoro pořád, pač jsem trošku vylepšoval hudbu o subwoofer se zesilovačem
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
CharlieCh píše:No jo, takhle to dopadne, když člověk neleze dlouho do kufru...zrovna tento víkend jsem byl v kufru skoro pořád, pač jsem trošku vylepšoval hudbu o subwoofer se zesilovačem
To máte pravdu,že je to k něčemu dobrý.K nas..ní je to výborný. Protože to nazjistíš dokud nevlezeš až pod koberec k rezervě.Při běžným otevření kufru nezjistíš nic takže je to fakt záludný. Když nepíchneš tak s tím můžeš jezdit třeba rok.....Ale jedno jsem zjistil.A to,že plechy Corolly jen tak neshnijí.Na tom lavoru pro rezervu není rezavej flíček.Prostě je to jako nový.A stejně tam vlezu s baterkou a skusím čím to je.První pujdu po těch světlách-dík za typ.Je to slabost Corolly? Stalo se to ještě někomu nebo jsme vyjimky?A jestli je to slabost,tak bych rád věděl které věci se častěji vyskytují-takový ty muchy který je lepší si pohlídat.Jinak dik za odpovědi
Tonda píše:Na podzim jsem byl naposledy v kufru.Teť jsem ho otevřel a hleděl jako tydýt. Musím některej den hodit hadici přez zadek a zavřít se do kufru.Těsnění je o.k. takže mám tři favority-odtokem šíbru,kolem zadního skla nebo kolem světel. Jestli s tím někdo máte nějakou zkušenost,tak to sem prosím vás hoďte.dik.Jo a jestli se už neozvu,tak jsu v kufru jo http://www.ukazto.com/img/vodavkufru-vr81.jpg
Jakto ze to neodteklo je tam prece dira s plastovou kritkou...
CharlieCh píše:No jo, takhle to dopadne, když člověk neleze dlouho do kufru...zrovna tento víkend jsem byl v kufru skoro pořád, pač jsem trošku vylepšoval hudbu o subwoofer se zesilovačem
To toho tvyho prcka?
Kdepak, do Corollky
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
to je teda whole massaker - jak to, ze sis toho nevsiml?
to snad muselo pri rozjezdu a brzdeni i splouchat ne?
JIZ PRODANA 4ZZ-FE Corolla E11LB 1,4VVTi 71kW-6000rpm/130Nm-4800rpm DO PRISTI TOYOTY SE DOCASNE LOUCIM
Opraveno! Důvod zatíkání-podtíkání vody pod zadními světly.Sundal jsem je a zjistil,že nejsou jen přišroubovaná,ale i přilepená silikonem.A ten není nějak extra kvality,takže jsem to sundal bez jakýchkoliv problémů,silikon jsem odřezal,napaplal novej a světla nalepil a našrouboval na volno no a až silikon zaschnul,tak jsem je dotáhnul,takže je to fakt na vždy.Díky moc za rady. Máte to u mně