Pomoc ! AURIS - skrkani..co to je????
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Re: ako sorry???????
Mno, já nedokázal z novým Yarisem odjet od první benzínky, protože nešel nastartovat, když jsem to po 14-ti dnech s nima řešil, taky nevěděli co to je. Potom vypátrali, že je problém v nedostatečném sešlápnutí spojky.academic píše:T.Z.N.G. - nie som ziadny diler ani sales manager ani ziadny zmrd .......chcem len auto, za ktore som si zaplatil a bude jazdit tak ako ma!!!! Chcem vidiet tvoju asertivitu, keby sa to stalo na tvojom "mesacnom" aute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže. Byla to absolutní prkotina, o spojce v tu chvíli ještě nevěděli, že toto čidlo má (byl to jeden z prvních prodaných Yarisů v ČR). A protože to nebylo vyběhaný, tak se spojkový pedál zarazil právě na tom čidle.
Tímto chci jenom naznačit, aby jsi měl trpělivost a v klidu to s nima řešil a né se hned rozčiloval jak je auto k ničemu.
Ještě jedna poznámka.
Je to hodně o servisu a jeho přístupu a zrovna Toyota má dle mé zkušenosti velice dobrý přístup. Samozřejmě, že i zde jsou vyjímky. Jezdím do servisu 140 km vzdáleného, protože má perfektní přístup k zákazníkovi. Servis, který mám 11 km od bydliště, po zkušenosti s výměnou předního skla již (doufám) nikdy nebudu muset navštívit.
Zkus popátrat po SK fóru a najdi nejlepší autorizovaný servis u Vás.
Ještě dodám z vlastní zkušenosti, již mnohokrát ověřené. Například jednání na úřadech: Baba nepříjemná, že by jí jeden nejraději zašlapal do země. Ale když na ní půjdeš slušně, s úsměvem a nenecháš se od ní rozhodit, tak ona po nějaký době na 99% taky vychledne a začne se chovat jinak a nakonec se s tebou slušně a příjemně rozloučí.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zbehni s tým do Hornej Stredy - ten servis vypadá ako jeden z najlepších na SK... Nejako ale nechápem ako môže servisák "kukať ako puk" a nič neurobiť - Kde si s tým bol a kde si to auto vlastne kupoval? Ak ho máš na lízing, tak to hádam nemôže byť problém - Ti s tým predsa musí helpnúť lízingovka...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
Re: jo plextore
Zatím to tedy přesně odpovídá tomu, co jsem psal výšeacademic píše:...okrem toho to nie je vrzanie...ale zvuk ako ked do vrtule ventilatora nieco vlozis...

- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Re: to: JImmi
No jo, ale to proudí narázový vítr. Co takhle zkusit nastavit foukání na výdechy, který jdou zavřít a ty právě uzavřít, potom se proudění omezí na minimum a uvidíš.academic píše:to odpovida....ibaze ked idem s ventilatorom na "0" tak ten zvuk je tiez![]()
vsak hovorim, ze v dvoch servisoch so mnou jazdili a nechapali odkial to vychadza..
serté na to!!!!!
Prosim vas, kaslite na to! Potrebujem skutocne niekoho, kto ma Auris. Potrebujem to riesit a nie citat rozne uvahy. Si to uvedomte.....kazdy den musim sadat do toho auta ........
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
academic: By mě ještě zajímalo kolik času a peněz tě stáli znalci, kolik chceš vrazit do právníků, atd?
Možná potom, nechat auto v servisu tejden, ať se v tom pohrabou, tě bude stát mnohem méně nervů a peněz! Je to reklamace, takže by ti měli půjčit náhradní auto. Já osobně bych se opravdu tak nevzrušoval. Maj přesný manuály, jak co rozebrat, takže si buť jistej, že ti to nepokur**j.
Možná potom, nechat auto v servisu tejden, ať se v tom pohrabou, tě bude stát mnohem méně nervů a peněz! Je to reklamace, takže by ti měli půjčit náhradní auto. Já osobně bych se opravdu tak nevzrušoval. Maj přesný manuály, jak co rozebrat, takže si buť jistej, že ti to nepokur**j.