Jaký okruh s vlivem na směs spíná u T-VIS při 2-2500ot/min?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Jaký okruh s vlivem na směs spíná u T-VIS při 2-2500ot/min?

Příspěvek od Ditri »

Prosim nevite nekdo jaky okruh s vlivem na bohatost smesi je spinan u T-VIS pri otackach mezi 2 az 2500tis - jestli vubec nejaky?

Jde mi o to ze v tomto rozmezi mi klepou venitly - je to letity problem a za boha na to nemuzu prijit. Kdyz drbnu do vahy vzduchu a zmenim tlak pruziny na klapku tak to ma na klepani vliv - mechanik rikal ze zvuky jsou od ventilu - nicmene pomerne punkova uprava vahy vzduchu mi moc nesedi a proto se domnivam, ze je mozne, ze zhruba v uvedenych otackach spina (u me asi spatne) nejaky okruh ktery ma vliv na bohatost smesi - a ze tudiz neni reseni v laborovani s vahou vzduchu ale se systemem T-VIS a jeho moduly.

Pripadne by me zajimalo jestli na to muze mit vliv i fak ze motor ma najeto cca 200tis km ale zatim nikdo asi nesteloval vule ventilu a jestli se prirozene opotrebene ventily mohou takto projevit ale moc se mi to nezda ponevadz si myslim ze malkdo kdy vubec do ventilovych vuli drbal... a nikdo si tu nestezuje na podobny problem
Naposledy upravil(a) Ditri dne úte 12.06.2007, 18:23, celkem upraveno 1 x.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja ted mam 220tis... a ventily mam serizene, ptze jsem si nechal seridit a ocistit atd atd celou hlavu pri oprave motoru... ale treba bracha ma motor trosku hlucnejsi, a jsou mu tam slyset ventily...
takze je mozne, ze mas uz na ventilech vetsi vule nez je zahodno, takze by mozna bylo lepsi nechat si to seridit ty vule ventilu a zacistit je a pripadne i vymenit gufera na ventilech nez patrat jinde... pokud by to neprestalo, tak bych az potom hledal problem jinde..

treba me nekdo ucenejsi opravi jestli rikam neco spatneho...
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

diky i tak za info -. jestli se muzu zeptat ? v jakych otackach to brachovi klepe?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Ditri píše:diky i tak za info -. jestli se muzu zeptat ? v jakych otackach to brachovi klepe?
no to je těžký říct, řekl bych že ve všech. Na volnoběh je slyšet pěkně, že v motoru něco klepe, ale ne zas extra moc. a jinak je prostě poznat že je ten motor oproti celerakovymu hlučnější. je otázka kdo s ním co a kdy naposledy dělal :?
Odpovědět

Zpět na „Celica“