OT čumím jak...

Tlachání o všem - bez zaměření!
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Pavo.B. píše:ja taky , se necham ostrihat, odbarvit a jsem celej on , az zase na ty svaly ty mam nekde jinde , ja mam zase cervenyho veterana Mustanga (jawu :lol: )

Hele... neber mi moje baby..... Ještě zjistí, že jsi hezčí a fotogeničtější a já zase utřu.....

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Slam píše:Souhlas... Takže na slovenským srazu.... Oholím se a vezmu si čistý prádlo, abych ti nedělal na té fotce moc velkou ostudu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akorát tam nebudu na motorce.....
Na Slovensko nejedem, co Příbram? ;)

A ostudu si budem dělat společně ;) A žádnou ošklivou moto, zásadně jen autí ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Artie píše:
Slam píše:Souhlas... Takže na slovenským srazu.... Oholím se a vezmu si čistý prádlo, abych ti nedělal na té fotce moc velkou ostudu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akorát tam nebudu na motorce.....
Na Slovensko nejedem, co Příbram? ;)

A ostudu si budem dělat společně ;) A žádnou ošklivou moto, zásadně jen autí ;)

Příbram letos nevyjde - mám pohotovost a nikdo si ji se mnou nechce vyměnit... :( :cry:
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Slam píše:Příbram letos nevyjde - mám pohotovost a nikdo si ji se mnou nechce vyměnit... :( :cry:
Fňuk =/ mrchy...tak příště ;) budu si na tu foto ale myslet =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

greddy píše:jiny by se za nej stydeli a ty to jeste ukazujes :o) dyt ten clovek je nicka.co je na nem slavnyho? :D
Ježíš, Greddy, já si tedy myslím, že nám Rebelka.pet nechtěla prezentovat Shreka, ale sebe a toto byla jistě vítaná příležitost...nebo se pletu?? :D :D A ještě koukám, že to je u Čendy, kde jsou ty časy, když se jezdilo kolem Matese na Čertovský gulášek...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
rebelka.pet
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rebelka.pet »

Přesně CharlieCh to vystihl !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V tom našem kraji nepotkáváš někoho " mediálně známého " jako např. v Praze apod.
Byla to čirá náhoda.
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

rebelka.pet píše:Přesně CharlieCh to vystihl !!!
No jo, když on Charlie má ty životní zkušenosti, na rozdíl od nás ostatních :lol:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Tonda píše:Já věděl,že to bude ňákej brutus.Cena ojeté kolem 260 táců.Plus samo sebou úpravy.... :shock: Tady je foto z boku.Rebelka-dík http://271603.ukazto.com Jak jsi sem dala ty malý fotky? Já to zkoušel asi hodinu.... :cry: Asi jsu blbej nebo co :(
to je dvoutaktní diesel.. nebo co je to zač?:) promiň msuel sem si rejpnout.. na motorkách se mi líbí jen jdiná věc:) pár hardore aut na drcení supersportů, má motor z motorky, třeba Radical... :) ted se navíc motorky vrátili do mýho milovanýho Speedu.. svět se v prdel obrací :cry:
btw ještě si pamatuju z hradce 2005, že tam měla nějaký skupina(Lupo racing team) lidí měla upravený VW Polo s dvouma motorama z motorky(každej 150k) už si něpamatuju z jakejch, ale to auto byla šílenost:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Artie píše:
rebelka.pet píše:Přesně CharlieCh to vystihl !!!
No jo, když on Charlie má ty životní zkušenosti, na rozdíl od nás ostatních :lol:
Tak tak :D ale musím tě zklamat, první rýpanec jsem stejně čekal od Celeráka :D a hned potom něco šťavnatého od Rebelky.pet :D
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

CharlieCh píše: Tak tak :D ale musím tě zklamat, první rýpanec jsem stejně čekal od Celeráka :D a hned potom něco šťavnatého od Rebelky.pet :D
no a já ti tu radost nechtěl udělat, tak jsem schválně počkal kdo co napíše... neboj se...
ale je fakt, že oproti nám, mlaďochům, máš o plnou celicu zkušeností více.. no možná i ten Hilux by měl co dělat aby je uvezl... ;) ty pardále jeden :D:D:D
příště v bečvě ti zas udělám budíček.. :D:D

Shrek - takovej milionář, ale roztrhaný rifle jak nějakej... :D:D:D

mno a jeste... ktera z tech dvou dam na fotkach je jiz zminovana Rebelka.pet ??? no ??? ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Celerak2.0Gti píše: příště v bečvě ti zas udělám budíček.. :D:D
....
mno a jeste... ktera z tech dvou dam na fotkach je jiz zminovana Rebelka.pet ??? no ??? ;)
No, tak to se nechám rád překvapit...
Určo ta na prvním snímku...

PS - doufám, že se učíš poslouchat hutnější hudbu, když už okupuješ moje CDčka :D :twisted: :D
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

CharlieCh píše:
Celerak2.0Gti píše: příště v bečvě ti zas udělám budíček.. :D:D
....
No, tak to se nechám rád překvapit...
Určo ta na prvním snímku...

PS - doufám, že se učíš poslouchat hutnější hudbu, když už okupuješ moje CDčka :D :twisted: :D
hhh, no tak doufejmež, že se nepleteš s tou fotkou ;)

no to doufáš marně, ani jedno cd neopustilo obal od doby kdy mi je knedlik dal, neni na to ani čas... aspoň ti je nepoškrábu ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

CharlieCh píše:Tak tak :D ale musím tě zklamat, první rýpanec jsem stejně čekal od Celeráka :D a hned potom něco šťavnatého od Rebelky.pet :D
To nebyl rejpanec, do Tebe bych si přece nedovolila ;)) to bylo holé konstatování faktu...jako uznání Tvé nekonečné moudrosti ;)
rebelka.pet
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rebelka.pet »

:oops: To 1. foto je moje a na další je moje segra,která rozumí zase mašinám. 8)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

rebelka.pet píše::oops: To 1. foto je moje a na další je moje segra,která rozumí zase mašinám. 8)
to jsme chtěli slyšet :D a kdy se objevíš osobně na nějakým toyota srazu, což?? ;);)

Artie: kousek z jednoho filmu (klub sráčů, kdo znáte.. ;) ) : ... byl jen prostým kmánem do doby, než mě potkal. od toho okamžiku se těší z mé košaté nekonečné moudrosti... :D:D:D nějak tak to tam říkali...
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“