Co je to za Celicu?
Co je to za Celicu?
Našel jsem tohle auto s motorem 1,6 ale nesedí mi ten výkon a nárazníky a kapota.To se tak dělalo nebo to má překopaný? Normálně má 77KW/105Ps ne? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=2x4wownnq4k
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
bohuzel takhle pocitaji ty radobytuneri
...dost bych se divil kdyby z tohohle motoru vyzdimal 20 koni..u 3S-GE to chce znacny usily a znalosti...natoz u 4A-FE...naopak tyhle lidi si myslej ze ma 105koni (jako z vyrobni linky) a pricitaji k tomu...po skoro 20 letech ten motor bude mit neco okolo 90HP + 

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky sem takhle jendou volal na jendu 6. gen 1,8l, byla fakt pěkná, žádný úpravy nic, ale měl tam napsáno 140k, taxem se ho ptal co to má za ktavinu s tim výkonem, a on na mě že má jiný svody, koncovku, filtr... a že to prej ten výkon bude daleko vyžší, taxem si pomyslel něco o prdeli a dělal že mu teda budu věřitDoky píše:Ty těm počtůmdáváš.Ale asi to tak bude
Doky

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
sežeň si model r.v.92+ a nárazník budeš mít zadara, ale s tou kapotou to bude horší, jednak moc nejsou a když už, tak cena taky neni zrovna malá:)Tonda píše:Cítím to chlapi úplně stejně.A když už jsme u toho-kolik asi tak přijde ta kapota a ten nárazník.To aby jsem měl aspoň trošku představu.O celice už přemýšlím delší dobu a tohle by se mi na ní vážně líbilo.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)