skvrny na laku
- macino
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
skvrny na laku
zdravim,na nekolika mistech karoserie mam uz dost zasly lak (haubna,strecha) a nedavno se v techo mistech objevily male bile skvrnky. Nejde to umyt,ani rozlestit.Nevi nekdo jestli je to uz zpusobeno starim laku nebo cim? Da se toho nejak zbavit?diky
corolla e9 1,3 12V, liftback
Neda se toho zbavit, ja to mam na celice, myslim, ze by to mel byt stejny pripad jako ten muj, nejdrive se udelaji skvrny, to je lak, ktery se odlepi od barvy a pak se postupne bude loupat... Ja uz po aute mam techto skvrn dost, j to zpusobene, nespravnem nastrikanim laku na barvu a nebo umitim v zime.. Ja jsem se rozhodl, ze si dam novou metlu.......
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak ty skvrny tam mam taky. A mam je tam od te doby co jsem si byl na benzince umyvat auto wapkou!!! Byl jsem tam uz vicekrat, ale tohle se mi stalo jen jednou, no uz tam nikdy nepojedu.
Jde to rozlestit, lestenkou to nejde, ale jde to Tempem. A mohlo by i ted nevim jak se to jmenuje, vi to Lenulka, prej je to setrnejsi na lak jak tempo.
Dnes to budu rozlestovat tempem, se z toho poseru!!!!
Jde to rozlestit, lestenkou to nejde, ale jde to Tempem. A mohlo by i ted nevim jak se to jmenuje, vi to Lenulka, prej je to setrnejsi na lak jak tempo.
Dnes to budu rozlestovat tempem, se z toho poseru!!!!

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...