Yaris a dovoenka
Yaris a dovoenka
Išiel niekto z vás na dovolenku s yarisom? (napr. chorvátska) na akú spotrebu? ja mám yaris 1,0.dík
to je slozita otazka pokud pojedes po dalnicich atd.. tak si vezme vic ale kdyz pojedes nejakejma mestama tak je to zas o necem jinym ale hochu je peklo s tim jet jen prez ČR je to proste mestsky auto nejede na dalnici tak svizne a kdy uz tak davas motoru cocku jako prase
tot muj nazor

yaris 1,0 VVT-i 2002
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
minuly august som bol v CHR. isli sme 1+1+batozina a uplne v pohode, bol to funglac, takze som to mal vramci zabehu.a je to lepsie ako zabehavat to v meste.spotreba aj zo zapnutou klimou okolo 4,8, podla dotankovania cca 4,9 takze BC ukazuje skoro spravne. v kopcoch to muselo ist trochu do otacok, inak pohoda, aj po okreskach vzdy okolo 100km/h
ja si nestazujem
ja si nestazujem

Ja mám podobnú situáciu tiež pojdem prvý krát na dovolenku,ale iba do južných Čech zo SK asi 300km.Mám auto staré 2 mesiace najazdených 5200km ale spotrebu mám v priemere okolo 5až 6 litrov.Mám motor 3válec 1 liter.Tú spotrebu tolerujem lebo som si vedomý vysokých priemerných rýchlostí(Brno - Senica-108)a pod.Chcem tým povedať že to je o štýle jazdy.Max som išiel 170 a okamžitá spotreba bola vtedy 10,8.Mám tiež dojem že spotreba sa mi líši aj podla značky benzínu,ale neviem to objektívne vysledovať.
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
řecko
Ahoj již potřetí jsem byl na dovolené s yariskem z toho 2x řecko. Najel jsem letos do řecka a zpět plus výlety něco lehce nad 4200 km. Cesta naprosto v pohodě a spotřeba s naloženým autem a klimatizací po celou dobu mi nikdy nevylítla nad 6.5 l. Takže super jen bacha na záda ty sedačky sou fakt...