info o MR2

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
cival
Člen Týmu

info o MR2

Příspěvek od cival »

aahoj lidičky ..říká se tomu láska na první pohled :D .Já ji prostě musím a budu mít :D .Prolistoval jsem forum tam a zpět a docela mě zarazilo že tu je dost málo informací.Takže bych Vás chtěl požádat o nějaké info.
1/běžná výbava MR2 (všiml jsem si nějakých známek že nemá posilovač?)
2/technické info by bodlo,váha,brzdy,motory atd.
3/hlavní rozdíl mezi MR2/1 a MR2/2
4/rád bych někoho požádal o fotky interiéru,kufru atd.Zvenku je fotek dostatek ale interier a třeba kufr (má ho vůbec :) )to nikde nevidím
5/no a jak se Vám v tom autíčku jezdí ... mám rád ostřejší a rychlo jízdu to jsem asi na správné adrese že?
6/jezdíte s autem v zimě?

dík moc za odpovědy

PS: spotřebu psát nemusíte tu už znám :lol:
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

tak s posilovacem je to tak, ze 30% z nich je melo, ale myslim si ze to neni az takova vyhra, pac to ma pomerne lehkej predek, takze se s tim tocit da i bez nej... seriova vybava je el. okna, el. zrcatka, volant, tri pedaly (povetsinou) dve sedacky a fofrklacek. :D obcas najdes nekde i klimosku a zridkakde najdes i tempomat (moc bych ho chtel). Auto samozrejme kufr ma a myslim ze docela i slusnej, najdes ho za motorem, a je to dobry v tom, ze je takovej dost pravidelnej a viko jde otevrit hodne nahoru. jinak auto myslim na sviznou jizdu je docela v pohode.. rozdilu v MR2 je nekolik.. od MKI ktera mela nejchudsi podvozek a brzdy az po MKIII ktera mela uz i silnejsi motor 129kw.. vetsinou najdes 115kw s oznacenim 3S-GE.. kdyz budes mit smulu, tak najdes americkou verzi, ktera ma 2.2 obsah a vykon tusim 140 koni.. (osobne bych tohle auto vubec nechtel). v zime nevim, ale myslim ze se s tim da jezdit hodne dobre, jelikoz nahon na zadek a zadni naprava zatizena, takze to bude asi tank.. ale taky asi dobry hrablo . :D
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to jakuza-mk2-motor 2.0, revize 1-3:156koní, 115kw
revize 4: 175koní, 129kw
revize 5: 170koní, 125kw
mk3-motor 1.8, 140koní
to Cival-obecnejch parametrů i fotek najdeš na netu o mr2 dost-stačí zadat do vyhledávače toyota mr2
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

a nebo si stáhnout servisní knížku tu najdeš taky na netu
cival
Člen Týmu

Příspěvek od cival »

marcelus píše:to jakuza-mk2-motor 2.0, revize 1-3:156koní, 115kw
revize 4: 175koní, 129kw
revize 5: 170koní, 125kw
mk3-motor 1.8, 140koní
to Cival-obecnejch parametrů i fotek najdeš na netu o mr2 dost-stačí zadat do vyhledávače toyota mr2
jj už sem hledal a našel ale myslím že je škoda že to není i tady
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Cival-tady už se spíš řešej konkrétní závady, nápady a dotazy-všechno obecný ohledně mr2 se dá najít na netu a pokud budeš chtít vědět něco konkrétního, tak myslim že ti tady dycky někdo rád poradí :-)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jo, posilovač řízení měli všechny od revize 2 nahoru-tudíž bych si typnul že daleko víc než třicet procent
adrenix
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adrenix »

viete v com je komicka toyota? mam vo vybave tempomat klimu, posilovac, ABS, airbag ale neni su tam el okna ani central. V zime som jazdil po snehu len s atmosferickou MR2 a myslim si ze su aj praktickejsie vozidla na sneh, je to slusna driftovacka:) Kufor to ma velmi slusny, ked vezmes ze do predu sa tiez este nieco zmesti tak dvaja ludia sa tam na dovolenku zmestia v pohode. Ja som na mojej chcel ist tiez na dovolenku ale ked som vyratal ze len benzin by stal cca 10 000 tak som si to rozmyslel:)
Toyota Starlet (sold)
Toyota MR2 (sold)
Toyota MR2 turbo(sold)
Toyota MR2 2,2i
kto nema turbo nema plnohodnotny zivot:)
adrenix@mr2.cz
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

počkej chceš říct, že máš z výroby v mr2 klimu, tempomat, posilovač, abs a nemáš tam centrál a elektrický stahování voken?o takovýhle verzi sem fakt ještě neslyšel-centrál a el. okna-měla snad každá i v nejnižší výbavě a jestliže máš tu výbavu co popisuješ, tak mě spíš připadá, že ti tam ty švihadla někdo hodil a centrál znefukčnil :-), ale u hondy sem takovýhle netypický varianty už viděl
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

to nie je komicka toyota ale US trh kde su este daleko horsie varianty vybavy... je to tam bezna prax mat nabombovane auto a k tomu svyhadla na dverach...
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Elvis píše:to nie je komicka toyota ale US trh kde su este daleko horsie varianty vybavy... je to tam bezna prax mat nabombovane auto a k tomu svyhadla na dverach...
Njn, moje Svycarska Supra zas nema klimu. V horach to asi nikomu nevadilo, zato v CR je to asi jediny auto s kozenyma sedackama bez targy a klimy :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Mno zetám se tu ať nerozdělávám další pokec. MR2 se mi docela zamlouvá třív jsem ji málem koupil ale vyhrálo 200sx a nyní oni zase uvažuju chtěl jsem atmosferu MkII ale obávám se že je to slabučký o proti litrovému charade v turbu mám s ním čas 15s na 400m. a tak trochu se obávám že by mi 115Kw v MR2 asi nestačilo. Jenže já řidil jen celdu s tímto motorem takže proto se ptám za kolik zhrubá dá MKII 400m za kolik reálně 100km/h a kolik tak reálně V-max ať můžu porovnat. Šel bych do turba ale problém sehnat kolem 100tis.

A jinak koupím 4x4 turbo celdu :lol:
Carlos Sainz limited 2468/5000
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: info o MR2

Příspěvek od Tonda »

cival píše:aahoj lidičky ..říká se tomu láska na první pohled :D .Já ji prostě musím a budu mít :D .Prolistoval jsem forum tam a zpět a docela mě zarazilo že tu je dost málo informací.Takže bych Vás chtěl požádat o nějaké info.
1/běžná výbava MR2 (všiml jsem si nějakých známek že nemá posilovač?)
2/technické info by bodlo,váha,brzdy,motory atd.
3/hlavní rozdíl mezi MR2/1 a MR2/2
4/rád bych někoho požádal o fotky interiéru,kufru atd.Zvenku je fotek dostatek ale interier a třeba kufr (má ho vůbec :) )to nikde nevidím
5/no a jak se Vám v tom autíčku jezdí ... mám rád ostřejší a rychlo jízdu to jsem asi na správné adrese že?
6/jezdíte s autem v zimě?

dík moc za odpovědy

PS: spotřebu psát nemusíte tu už znám :lol:
Máš tu foto i toho kufru a rezervy http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3933 :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „MR2“