A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti vydrzi hooodne dlouho ta rezerva.. a ze jsi se ozval ostatnim celicarum kdyz jsi tu byl 

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
marťas: to by šlo, to bude vícero celic kousek od Brna, domluvime se na ICQ kdyžtak 
jinak kanystr mám v kufru taky, a kupodivu i plný
:D párkrát jsem na rezervu najel asi 110km a měl jsem strach aby už nedošlo palivo, takže následovala pumpa 

jinak kanystr mám v kufru taky, a kupodivu i plný

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Nestane se ti obcas ze tocis treba trojku a v 5000 rpm se skoro zastavi?
Ja mam proste dny kdy jede trojka jak drak, citim nabeh ACISu a jindy jsou zase dny kdy to vubec nejede, necitim ACIS a 3ka od 5000 + zbyly kvalty jsou uplne mrtvy.
Spotreba ve meste v kurivech i pres 20 litru, kdyz se snazim ve meste tak 10-12 litru a na dalnici pri 130-150 tak 7-9 litru
Ja mam proste dny kdy jede trojka jak drak, citim nabeh ACISu a jindy jsou zase dny kdy to vubec nejede, necitim ACIS a 3ka od 5000 + zbyly kvalty jsou uplne mrtvy.
Spotreba ve meste v kurivech i pres 20 litru, kdyz se snazim ve meste tak 10-12 litru a na dalnici pri 130-150 tak 7-9 litru
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
to vubec acis mi zrejme funguje protoze kolem 5tis vzdycky nasleduje "kopnuti"red píše:Nestane se ti obcas ze tocis treba trojku a v 5000 rpm se skoro zastavi?
- Hafan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem po tom koukal a moh by to bejt i muj problem i kdyz vykon bych rek ze mam v poradku, ale v jiny celice sem nejel.greddy píše:tak sem si projel stranky cisteni vstriku a tohle tam bylo psano
znatelně nižší výkon motoru
vyšší spotřeba
neklidný volnoběh
špatně startuje
vyšší emise
„klepání“ motoru při akceleraci
poškozený katalyzátor
presne moje problemy..otazka jestli se vyplati cistit nebo koupi novy..
Koukal jsi na to nejak vic? ja jsem ted hledal firmy co to cisti a nasel sem snad jenom jednu v blansku ktera to cisti ultrazvukem na nejakym stroji coz je super ale pro me strasne daleko ostatni firmy to cisti nejakyma chemickyma srackama(coz mi neprijde nejak uciny) a navic nemam tucha kolik to tak muze stat.A kolik stoji novy trysky??kolik tipujete ze to muze stat to procisteni?
ja sem z kolina.60km na vychod od prahy a kolem sebe nikoho nemam.zrejem to pvoezu do prahy.vim stopro ze v praze jedna firma minimalne je..marauder ukazoval vypis ze svyho probe..bylo to ultrazvukem..stalo to snad do 1000,-..novy trysky origo jsou pekne drahy...v jednom servisu toyoty mi rekly 1900 tak sem zkusil jeste jinej a cekam...