Shell V-power
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Shell V-power
Zdar vsichni,v nedeli se u nas jede sprint na 1/8 mile, tak ji chci zkusit. Poznam kdyz tam naliju V-power? Neznici se neco?
Toyota Celica 2,0GT-i, 115kW,91', 5gen.
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Shell V-power
Trochu neštandardná vzdialenosť, nie? Normálne sa jazdí 1/4 míle...Marena píše:Zdar vsichni,v nedeli se u nas jede sprint na 1/8 mile, tak ji chci zkusit. Poznam kdyz tam naliju V-power? Neznici se neco?
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Shell V-power
jezdí se 400m ( akrapet ) dragstery jezdí i na 100m čehož se chytli evropaniRasťoSK píše:Trochu neštandardná vzdialenosť, nie? Normálne sa jazdí 1/4 míle...Marena píše:Zdar vsichni,v nedeli se u nas jede sprint na 1/8 mile, tak ji chci zkusit. Poznam kdyz tam naliju V-power? Neznici se neco?

další klony jsou na 200 a 250m
konečně někdo se správným názoremMalpaso píše:sakra proč mám takovej pocit že na počet oktanů musí být motor nastaven (a použití jakéhokoliv jiného prostě výkon musí zákonitě snížit)????

Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Pokud má motor knock senzor a počítač se dokáže přizpůsobit, pak dostaneš větší výkon.
Naše starší Celici mají motor většinou konstruovaný na 91čku a 95ka už je pro ně fakt luxus. Zkoušel jsem kdysi v Rakousku tankovat do své V-Power Racing a žádný rozdíl oproti V-Power 95 na který normálně jezdí.
Na druhou stranu jsem kdysi do 2.0 8V Omegy párkrát dal Natural 99 od OMV a oproti normální 95 OMV to bylo okamžitě poznat.
Naše starší Celici mají motor většinou konstruovaný na 91čku a 95ka už je pro ně fakt luxus. Zkoušel jsem kdysi v Rakousku tankovat do své V-Power Racing a žádný rozdíl oproti V-Power 95 na který normálně jezdí.
Na druhou stranu jsem kdysi do 2.0 8V Omegy párkrát dal Natural 99 od OMV a oproti normální 95 OMV to bylo okamžitě poznat.
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No,naše stare 3S-GTE knock senzor maji,takže my to celkem pocitujeme....ale vic jak na vykonu spiš uklidneni motoru,a zvyšeni detonaci ve vyfuku
a nektery modely maji dokonce na svazku z jednotky svorkovnici navic,kterou při večim,nebo mencim oct.cisle rozpojis a jede to i na nej...nejaky vyvozky.Sem to cet v manualu k my ST165ce

TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

No teď už ke štěstí chybí jen jediné... kterápak Celica asi tak bude mít ten "knock senzor a počítač" a která ne? Marena, už je to blízkoBRunner píše:Pokud má motor knock senzor a počítač se dokáže přizpůsobit, pak dostaneš větší výkon.

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
malpaso dovolim si nesouhlasit s tim že víc oktanů sníží výkon(ten benzín tam taky shoří ne že ty 3okt vyjdou vejfukem ven), prostě většina atmosférickejch motorů ten rozdíl nepozná(myslim na výkonu), ale zase většina turbo/kompresor motorů to hned pozná a výkon se zvedne, paxou na kvalitní benzín ještě háklivý motory s přímym vstřikem, který většinou žádaj 98ok.
Jinak každej, kdo to zkoušel, už asi zjistil nejvíc je želvípover poznat na peněžence, tam je efekt okamžitej a celkem citelnej
Jinak každej, kdo to zkoušel, už asi zjistil nejvíc je želvípover poznat na peněžence, tam je efekt okamžitej a celkem citelnej

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
tak to sis dovolil mocgarfielld píše:malpaso dovolim si nesouhlasit...

To je právě ono... "nějak tam vždycky shoří" ale otázka je zda efektivněji nebo hůře oproti tomu co se tam má nalít...garfielld píše:...s tim že víc oktanů sníží výkon(ten benzín tam taky shoří ne že ty 3okt vyjdou vejfukem ven),...
jsem v šoku... ty nepoznáš nárůst 1,5489678 koně?garfielld píše:...prostě většina atmosférickejch motorů ten rozdíl nepozná(myslim na výkonu)...

...a nebude to spíš tím že tyhle auta mají to zmyňované očuchávátko klepání a palubní sčot?garfielld píše:...ale zase většina turbo/kompresor motorů to hned pozná a výkon se zvedne...
máš jedinou kliku že vůůůbec nevím o čem mluvíš...garfielld píše: ...paxou na kvalitní benzín ještě háklivý motory s přímym vstřikem, který většinou žádaj 98ok...

amen...garfielld píše: ...Jinak každej, kdo to zkoušel, už asi zjistil nejvíc je želvípover poznat na peněžence, tam je efekt okamžitej a celkem citelnej![]()
p.s.: ne že bych byl já zas tak chatrej..., jen si chci bejt jistej že ty jsi chytřejší