Brzdy - zadní obložení
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- rebelka.pet
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslela jsem smykem jako např. drift na sněhu, ale takové to jak zatáhneš tu brzdu ,tak očekávám zablok.kol = smyk=pískají gumyTonda píše:To je chlapi nádhera číst od ženské že chce aby auto jelo smykem. Moja hnet jak to trochu ujede na sněho málem vyskakuje z auta.To se parádně čte.Fakt bomba.
Chci jen aby mi fungovala tak jak má a v případě nouze nezklamala.
Jinač na sněhu je srandy kopec.
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- rebelka.pet
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tym,že sundáš buben nic neskazíš.Jen neměj zataženou ruční brzdu až to budeš sundávat.Překontroluj gumový prachovky na těch prasátkách jestli nejsou poškozený nebo jestli přez ně neprolíná brzdovka.Koukni na obložení.A jestli bude něco z toho vadnýho tak to celý rozdělej a oprav.Tím se naučíš víc než když to zavezeš do servisu.A u některých aut se ty prasátka /když z nich vitíká brzdovka/dojí přetěsnit.Prodávají sadu gumových kroužků,který vyměníš i sám.A stálo to mnohem méně než měnit celá prasátka.Ale jestli to prodávejí i na Toyoty nevím.Spíš asi ne.No ty vnitřky těch prasátek se taky někdy ojedou takže i když to přetěsníš tak buť hnet a nebo za týden to teče zas.Já vždy když to rozdělal,tak demontoval i komplet lanko ručky a prolil ho silikonovým olejem.Některé díly v bubnu je lepší taky přimáznou speciální vazelínou.Chodí to pak samo.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Mám obavu, že rebelka zamotala dohromady ručku, bubny, a pokud tam jsou, tak zadní kotouče, vibrace a stočení o -5 mm. aspoň já bych to z toho tak pochopil (i když to spolu vůbec nesouvisíJimmi píše:To mi teda řekni, jak na soustruhu zmenšíš vnitřní průměr bubnurebelka.pet píše:...tak se nechaly opracovat bubny na soustruhu, z 210mm na - 5mm...

No píše z 210mm na - 5mm...Pochybuju,že jí někdo udělal z kotoučů žiletky tím že to stočil o 5mm.Přípustný stenčení je od novýho tak max 2mm na předku a milimetr na zadku.A přece píše z 210mm,což je na beton průměr.A kotouče stáčet na průměru?Blbost ne...Jsou to určitě bubnový brzdy-na to dám krk..................Ale svůj ne 

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- rebelka.pet
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Tomas LJ70
- Člen Týmu