Corolla E11 - podsviceni ovladacu
Corolla E11 - podsviceni ovladacu
Dotaz pro majitele E11: U me Corolly E11 (mam ji asi mesic) nejsou po rozsviceni svetel podsvicene ty 3 kolecka na regulaci vzduchu napravo nad radici pakou a jeste par tlacitek okolo - ma to tak byt nebo se mam snazit to nejak rozchodit (zkontrolovat pojistky, ..)?
Diky moc, Petr
Diky moc, Petr
- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- David
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
U my Corolly 2E, jsou osviceny jenom budiky (tachometr, otackomer, atd.) a pak tlacitko vystraznich svetel (nahore na strednim panelu). Pak mi jeste sviti cigaretovy napajac vlastne. Ale mechanicky tahla ovladacu topeni a vzduchu mi nesvidi. Nevim jestli maji svitit take, ma to nekdo u Corolly 87-92 jinak?
Corolla 1,3 XLi, 55kW
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
- Aleš Brustmann
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to vcera v 11 vecer narychlo zkusil - kolecka a sroubky sli v pohode sundat, ale panel na stredovem sloupku drzi pevne dal - musim sundat i okolni plasty, aby to slo sundat nebo je v tom jeste nejaka jina vychytavka?Aleš Brustmann píše:...ještě prosímtě jedna věc, až to budeš rozdělávat, pod krajníma kolečkama jsou šroubky!, prvně sundej ty kolečka, jsou jen nasunutý a dál pak šroubky atd. čau
Diky, P
- Cafa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
U myho liftbacka tahla primo nesviti - ale vse kolem jo..David píše:U my Corolly 2E, jsou osviceny jenom budiky (tachometr, otackomer, atd.) a pak tlacitko vystraznich svetel (nahore na strednim panelu). Pak mi jeste sviti cigaretovy napajac vlastne. Ale mechanicky tahla ovladacu topeni a vzduchu mi nesvidi. Nevim jestli maji svitit take, ma to nekdo u Corolly 87-92 jinak?
Toyota Corolla XL 1.3 (55kW, LB, 1990)
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
Jak se dostanu k tem zarovkam za tahly topeni u E11 - jde nejak sundat jen ten stredovy panel nebo musim sundat vsechny plasty z okoli?Aleš Brustmann píše:...ještě prosímtě jedna věc, až to budeš rozdělávat, pod krajníma kolečkama jsou šroubky!, prvně sundej ty kolečka, jsou jen nasunutý a dál pak šroubky atd. čau
Moc diky, Petr
Tak nakonec jsem opravil i vypalene zarovky - byla to zatim nejjednodussi oprava - staci sundat kolecka z tahel, zapacit postranach panelu sroubovakem a cely se vysune ven, nic jineho ho nedrzi. V celem panelu jsem nasel 4 zarovky 1.2W 12V celosklo (jedna stala 5.50 v beznych nahradnich dilech) - 2 za kolecky, jednu v zapalovaci a jednu v popelniku. Vymenil jsem jen ty za kolecky, protoze zapalovac ani popelnik nepouzivam.
Pozn: Kdybyste se nekdo snazil o neco podobneho co ja, tak az budete vyndavat draty ze zapalovace, tak mi chvili trvalo, nez se mi podarilo vyndat jeden drat z toho zapolovace (ve skutecnosti je to drat k zarovce) - ten drat, co nejde ze zapalovace jen tak vysunout se musi vyndat tak, ze se to cerne plastove, co ho drzi, otevre a vypadne z nej zarovka - a az pak jde vysunout ten drat.
Pozn: Kdybyste se nekdo snazil o neco podobneho co ja, tak az budete vyndavat draty ze zapalovace, tak mi chvili trvalo, nez se mi podarilo vyndat jeden drat z toho zapolovace (ve skutecnosti je to drat k zarovce) - ten drat, co nejde ze zapalovace jen tak vysunout se musi vyndat tak, ze se to cerne plastove, co ho drzi, otevre a vypadne z nej zarovka - a az pak jde vysunout ten drat.
- DJ.Versace
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Podsvícení Corolla E11
Ahoj existuje někdo kdo má s tímto zde zkušenosti a poradil by mi mně už ty zeléné světílka tak skomírají
Díky

Díky
Pojízdná reklama značky Toyota , mám je moc rád . (Toyoťák Praha )