Servo na kufr
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Servo na kufr
Zdravim!
Chtěl bych si hodit celý zamikání na dálkáč a zajímalo by mě jestli jste si někdo nedával elektriku i na kufr? Nevim jak umístit servo a jestli to vůbec půjde tak jestli máte někdo zkušenost a nebo návrh?
Díky!
Chtěl bych si hodit celý zamikání na dálkáč a zajímalo by mě jestli jste si někdo nedával elektriku i na kufr? Nevim jak umístit servo a jestli to vůbec půjde tak jestli máte někdo zkušenost a nebo návrh?
Díky!
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
Mam stejnej model co ty, a daval jsem tam krom centralu i magnetickej otvirac kufru.
Ale zatim se mi ho nedarilo vyladit tak, aby otviral vzdycky a to jsem kupoval tu silnejsi variantu. Az budu mit vic casu, tak se na to mrknu, myslim, ze uz vim cim to bude a pak bude slapat jak hodinky.
Nanytoval jsem jej nad zamek (dratem kolmo k zemi) a to bude ten problem, lepsi varianta je vodorovne vedle zamku a lanko pripevnit rovnou na zapadku.
Ale zatim se mi ho nedarilo vyladit tak, aby otviral vzdycky a to jsem kupoval tu silnejsi variantu. Az budu mit vic casu, tak se na to mrknu, myslim, ze uz vim cim to bude a pak bude slapat jak hodinky.
Nanytoval jsem jej nad zamek (dratem kolmo k zemi) a to bude ten problem, lepsi varianta je vodorovne vedle zamku a lanko pripevnit rovnou na zapadku.
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Čili odskok, viz: http://www.levnealarmy.cz/centralni-zam ... il-179.htmSolidSnake píše:Hmmmm..... magnetickej otvirač?.... nemáš někde obrázek jak to vypadá? A cos za to dal?
A to se připojuje na to táhlo bo táhlo u řidiče se zruší? Já bych to chtěl mít oboje!
Servo zámek kufru neutáhne.

- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemáš centrál s alarmem, tak žádnou řidicí jednotku nemá.
Stačí, aby sis koupil ten odskok a toto: http://www.levnealarmy.cz/dalkova-ovlad ... ail-39.htm
nebo toto: http://www.levnealarmy.cz/dalkova-ovlad ... ail-55.htm
nebo něco na ten způsob.
Stačí, aby sis koupil ten odskok a toto: http://www.levnealarmy.cz/dalkova-ovlad ... ail-39.htm
nebo toto: http://www.levnealarmy.cz/dalkova-ovlad ... ail-55.htm
nebo něco na ten způsob.

Dalkove ovladani z predchozi diskuze jsem kupoval hlavne kvuli tomu, ze ma treti tlacitko na otevirani kufru a jde k nemu ten magnet. otevirac(odskok) pripojit.SolidSnake píše:Aha... díky... mě to napadlo ale nevěděl sem o tom odskoku..... počítám že řídící jednotka na dálku na to připojit pude žejo?
Dýky za rady!
Montuje se to do vika kufru, pote staci jen protahnout 1 drat autem k centrale. Nejvetsi drbacka je nastavit ho tak, aby bezproblemu fungoval, coz se mi zatim nepodarilo. Bud taha malou silou a kufr neotevre nebo je lanko moc predepnute a pak nejde zavrit, no a treti varianta, obcas nejde zavrit a obcas neotevre.
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Corolla má táhlo který jde od řidiče až do kufru a tam pak na víko kufru a zámek je na kufru..... nevim přesně jak jsi to myslel!ombre píše:Ten odskok je lepší namontovat do západky zámku, tedy ne do dveří, ale do karoserie. Tedy pokud má corolla otevírání dveří také z kabiny od řidiče. Je tam takový výstupek, který po zatažení za páčku zatlačí na zámek a odemkne.
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
Zámek je v kufru, ale ten protikus (jakýsi třmen), za který se ten zámek zamyká, je ve "futrech" v karoserii. U cariny a a spousty dalších aut, když zatáhnu za páku pro odemykání kufru, tak se na protikusu ve "futrech" vysune takový výstupek, který odemkne zámek ve dveřích. Je dobré, pokud to jde, zapojit odskok na ten zobáček ve "futrech" (ovládaném z kabiny), ne k mechanismu od klíče, tedy ve dveřích.SolidSnake píše:Corolla má táhlo který jde od řidiče až do kufru a tam pak na víko kufru a zámek je na kufru..... nevim přesně jak jsi to myslel!ombre píše:Ten odskok je lepší namontovat do západky zámku, tedy ne do dveří, ale do karoserie. Tedy pokud má corolla otevírání dveří také z kabiny od řidiče. Je tam takový výstupek, který po zatažení za páčku zatlačí na zámek a odemkne.

- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem kupodivu pochopil správně ale jak řikám.... u corolly je táhlo vedený přes dveře kufru k zámku a pokud vim tak na "futrech" (dobrý označení=)))) žádná packa neni! Každopádně to ještě zkouknu ale to táhlo (lanko od řidiče) jde určitě na dveře kufru!
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
- LikeableBoy
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem dával dálkové s el.mag. odskokem na 5.dveře u Corolly E11 Liftback a jelikož jsem měl původní táhlo ulomené, tak jsem to dal přímo místo něj. Vhodné místo pro něj bylo na pravé straně od zámku, poblíž pravého blatníku. Odskakuje buď na povel dálkového ovladače nebo na tlačítko v interiéru. Odskok(SF-12) i dálku (CL-305 Click) mám od Jablotronu a je to celkem spolehlivé, i když ten odskok mi jde většinou jen při nastartovaném motoru, což je nejspíše způsobeno slabší baterií ve voze.
"Karolínka Modroočko" Toyota Corolla 1,4 VVTi (71kW) LB 10/2001 -prodána
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hele neska sem se mrknul pod dekl dveří a něco mě svitlo
Vůbec netušim kam pak připojim tu řídící jednotku????
Dá se fouknout někam paralelně na knoflik centrálního tlačítka zamčení dvěrí co je ve dveřích řidiče bo se to připojuje rovnou na to servo? Fakt nevim:)
Za radu díky:)

Vůbec netušim kam pak připojim tu řídící jednotku????
Dá se fouknout někam paralelně na knoflik centrálního tlačítka zamčení dvěrí co je ve dveřích řidiče bo se to připojuje rovnou na to servo? Fakt nevim:)
Za radu díky:)
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
- LikeableBoy
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já mám řídící jednotku připojenou přímo k řídícímu motůrku centrálu. Z jednotky chodí negativní nebo pozitivní výstup (+ nebo -). Další možnost je přímé připojení silových kontaktů dálkové jednotky, ale to umožnují jen některé jednotky. Například i odskok 5.-tých dveří je potřeba realizovat přes spínací relé (min. 15A).
"Karolínka Modroočko" Toyota Corolla 1,4 VVTi (71kW) LB 10/2001 -prodána
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A to relátko je příslušenství toho odskoku když to koupim ne?LikeableBoy píše:Já mám řídící jednotku připojenou přímo k řídícímu motůrku centrálu. Z jednotky chodí negativní nebo pozitivní výstup (+ nebo -). Další možnost je přímé připojení silových kontaktů dálkové jednotky, ale to umožnují jen některé jednotky. Například i odskok 5.-tých dveří je potřeba realizovat přes spínací relé (min. 15A).
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
1 334ccm; 65kW/6000
182000km