pokud to používá seštelování vule jak 7m a 2JZ motory tak se rozluč s tím že ti to známý seštelutoyotaxli píše:No chlapy, a nevíte náhodou, kde bych mohl zjistit ty vůle těch ventilů? Dal bych to známému, aby mi to zešteloval

pokud to používá seštelování vule jak 7m a 2JZ motory tak se rozluč s tím že ti to známý seštelutoyotaxli píše:No chlapy, a nevíte náhodou, kde bych mohl zjistit ty vůle těch ventilů? Dal bych to známému, aby mi to zešteloval
myslím že v běžném servisu to asi taky neudělá, jelikož nebude mít skladem podložky o ruzných velikostech. většinou udelají to že pro měří a přehážou podložky mezi sebou ( ty stávající co tam už byly ) tak aby rozptyl vůlí byl co nejmenší což se samozřejmě nerovná "seštelování ventilové vůle"...ombre píše:Vůle jsou stejné 0,20 sání a 0,20 výfuk. Když to bude mezi 0,15 - 0,30, tak to nemá smysl měnit. Klepe to spíš za studena nebo za tepla nebo je to jedno?toyotaxli píše:No chlapy, a nevíte náhodou, kde bych mohl zjistit ty vůle těch ventilů? Dal bych to známému, aby mi to zešteloval
Zkouknuto - zřejmě u motoru 1ZZ hydráky taky nejsou, valve lifter je k mání v 70tiombre píše:No, já neznám všechny motory toyoty, takže proč ne.Beaver píše:No poslední Celica zrovna myslím hydráky má - Hakymu je původně chtěli měnit, pak prej zjistili, že jsou OK. Jelikož znám servis kde mu to dělali, pochybuju, že by zrovna tam tvrdili, že má motor hydroštely pokud by to byla hovadina. Když tak kouknem do EPCombre píše:Navíc, tyto motory hydroštely ani nemají. Dokonce ani VVTI nemají hydroštely (ani žádný jiný motor od toy, který jsem viděl).
Ovšem já znám několik servisů, kde chtěli měnit hydroštely na motorech, kde evidentně nejsou.
Každopádně kdyby ses kouknul, budu rád, zajímalo by mne to.
Měl by tam být šroub přímo pro stavěni volnoběžných otáček , takže pokud jsi to trefil, jako že asi ano, pak je vše v pořádku.toyotaxli píše: A pak sem si všiml takového šroubku nad klapkou a říkám si: Co když to je přidávání vzduchu do směsy. No tak sem s ním pohýbal a nastavil sem si otáčky jak sem chtěl. Tak mi prosím skuste někdo napsat, jestli nevadí, že sem to tak udělal. Dík!