Výměna tlumičů a rada k natažení kabeláže k audiu v E10

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
CharlieCh
Věčnej rejpal

Výměna tlumičů a rada k natažení kabeláže k audiu v E10

Příspěvek od CharlieCh »

1.Ahoj vespolek, jelikož mám snížený podvozek, tak bych chtěl vědět, jaké tlumiče jsou aktuálně namontované, protože přišla chvíle jejich výměny. Jediné označení, které jsem našel, je na "víčku", které je vidět z motorového prostoru v místě přichycení mezi 3 šrouby...48648-32010-A L6...to je vše. Pokud toto není jejich označení, kde ho najdu?

2. Po předchozím majiteli v autě zbylo hodně drátů po audio sestavě. Zesilovač byl pod sedadlem řidiče. Jelikož bych rád sám vylepšil tu stávající, chtěl bych znát vaše postupy při tahání kabelů v tomto konkrétním autě, návrhy, připomínky, upozornění atd. Ona zde nově nabytá zkušenost totiž může být docela draze vykoupená, a přesně toho bych se rád vyvaroval :D

3a. Jak se můžu dostat do předních dveří, abych zjistil typ repro v nich vestavěných - viz foto dveří
Obrázek
3b. Na zadních "platech" viz foto jsou dost nešikovně vyvedené kabely jak staré, tak i stávající funkční zástavby audia. Poraďte mi někdo, jak se do nich dostanu, abych něco nepokur....l?
Obrázek
Obrázek
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna tlumičů a rada k natažení kabeláže k audiu v E10

Příspěvek od Idaho »

CharlieCh píše:1.Ahoj vespolek, jelikož mám snížený podvozek, tak bych chtěl vědět, jaké tlumiče jsou aktuálně namontované, protože přišla chvíle jejich výměny. Jediné označení, které jsem našel, je na "víčku", které je vidět z motorového prostoru v místě přichycení mezi 3 šrouby...48648-32010-A L6...to je vše. Pokud toto není jejich označení, kde ho najdu?

2. Po předchozím majiteli v autě zbylo hodně drátů po audio sestavě. Zesilovač byl pod sedadlem řidiče. Jelikož bych rád sám vylepšil tu stávající, chtěl bych znát vaše postupy při tahání kabelů v tomto konkrétním autě, návrhy, připomínky, upozornění atd. Ona zde nově nabytá zkušenost totiž může být docela draze vykoupená, a přesně toho bych se rád vyvaroval :D

3a. Jak se můžu dostat do předních dveří, abych zjistil typ repro v nich vestavěných - viz foto dveří
Obrázek
3b. Na zadních "platech" viz foto jsou dost nešikovně vyvedené kabely jak staré, tak i stávající funkční zástavby audia. Poraďte mi někdo, jak se do nich dostanu, abych něco nepokur....l?
Obrázek
Obrázek
typnul bych že to bude ješte originál číslo tlumiču od toyoty... :(
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

ja kabely natahnul pod prahaama u spolujezdce.. vede tam hadicka do zadniho ostrikovace svetel. .tak sme to ved podle ni :)

jinak u dveri je problem 1) kdyz sundas ten kryt..docela je tam k tomu pristup ale musis vymyslet jinej uchyt krytu.. nebo je tam nedat..
2) dal si a lepci moznost je sundat celej kryt dveri :) ale opatrne..;)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“