Pomozte mi nekdo pls, sem ve svedsku s corollou - diesel

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
CoYMole
Člen Týmu

Pomozte mi nekdo pls, sem ve svedsku s corollou - diesel

Příspěvek od CoYMole »

Ahoj vsichni. Prosím Vás o radu. Sem s Corollou 1.8D 1991 ve Švédsku a mám menší problém s čerpadlem.
Přetěsnoval sem horni viko u čepradla, protoze mi z niceho nic zacla nafta stříkat ven. Odvdušnění v pohode, problém nastal až když sem ji nastartoval. Musel sem tam hnout s nějakým nastavením. Dělal sem to na cestě, tak nebylo ani moc casu to zkoumat. Tedka mam ten problem ze auto desne hulí, slabý výkon a otáčky padají po pusteni plynu hodne dlouho dolů. Poradil byste mi nekdo, co by tam mohlo byt spatne nastavený? Jestli předvstřik, nebo tak neco. Tady ve Svedsku to neni kam
dat..oni tak nejak na naftu moc nejezdi a vsude mi rekli ze naftaky nedelaji. Bojim se s tim jet nekam dal do autor. servisu.
Kdybste nekdo vedeli, napiste. diky moc. Jinak je tam rotační čerpadlo,
nepovedlo se mi už identifikovat vyrobce...ale je to klasicke rotacni, na hornim viku je tahlo plynu.

Diky
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

nepřeskočil ti rozvodák o zub na čerpadle.Přesně tohle se stává na IVECO motorech-kromě té unikající naftě.Sundej dekl rozvodáku a podiv se na značky a jestli je rozvodák dost naplej.
toyota corolla 4E FE 65kW
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

No, koukám, že rozvoďák na tomto motoru je nasazen na sedmi kladkách, což je docela masakr.
Obrázek
Čerpadlo by mělo být Denso VE.
Může to být tím, co píše petrumr nebo čerpadlo odešlo a tlakuje pozdě, brzy nebo málo.
Naposledy upravil(a) ombre dne úte 22.05.2007, 21:07, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

stačí zdělat vrchní kryt rozvodáku a jestli je vačka na rysce a čerpadlo.
toyota corolla 4E FE 65kW
Odpovědět

Zpět na „Corolla“