Info o Celice 7.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo víte jak moc se liší evropská a americká verze Celici, když pominu takový ty klasický věci jako jinak zapojený blinkry a tachometr v mph.
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

tedkom je jedna americka na prodej za dobre penize :-) na tipcars...a nevite tedy nekdo jak je to s tou zarukou?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Takže všem děkuju za rady a názory, Celica už mi stojí před barákem :D
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

petr_k: tak to gratuluju, spravna volba :lol: A sup sem nejaky info o tvym mazlovi :wink:
Urcite taky naky fotecky, sem se dival a v osobni galerii jeste nic nemas :)
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Haky píše:petr_k: tak to gratuluju, spravna volba :lol: A sup sem nejaky info o tvym mazlovi :wink:
Urcite taky naky fotecky, sem se dival a v osobni galerii jeste nic nemas :)
No tak je to vvt-i, takže 105kW, r.v.2002, modrá metla, 17" kola, vzadu čirá optika, digiklima, ABS, 4x airbag....fotky nafotim, teprve až se s tim pořádně povozim, teď na nějaký foceni neni vůbec čas :D :D :D
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Hele neni ta celica z okoli Tabora? Jestli jo tak ji znam..
Celica 1,6STi
Obrázek
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Marťas píše:Hele neni ta celica z okoli Tabora? Jestli jo tak ji znam..
jo, je...resp. byla :)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

A nemela ji nejaka zenska? Jestli jo tak nechci kazit radost ale "prej" byla naborena , lehce, a docela ojeb, bavil jsem se s chlapkem co ji chtel koupit :idea: prej lidi podvodnicky a auto kytovany a popraskanej lak
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Pavo.B. píše:A nemela ji nejaka zenska? Jestli jo tak nechci kazit radost ale "prej" byla naborena , lehce, a docela ojeb, bavil jsem se s chlapkem co ji chtel koupit :idea: prej lidi podvodnicky a auto kytovany a popraskanej lak
, nevim pravdu, jen konstatuju co mi nekdo rek
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jasny.. mno ja taky nechci kazit radost.. Jako vypada moc hezky.. No skoro jsem ji ani nevidel z blizka, ale nekdy na podzim jsem ji potkal za sezimakem za krajnici s otevrenou haupnou a nejak sel z ni dym.. Koliukaty si majitel? asi 4 vid? uz jednou se prodavala tady ve veseli v autobazaru, byla tu asi mesic.. a zenska, ze to mela to by odpovidalo.....
Celica 1,6STi
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

2Petr_K: odkud si?
Celica 1,6STi
Obrázek
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Jsem z Jablonce nad Nisou. Ťuknutý to evidentně bylo, ale nijak moc asi ne, jinak po technický stránce se zdá bejt v pořádku. Popraskanej lak to rozhodně nikde nemá.
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Neznate nekdo tuhle celicu 7gen? Je to sever moravy.Borec to prodava na cars cz pod dvema inzeratama a u kazdeho ma jine udaje ale auto je to evidentne stejne. Prijde mi taky ze tam ma napsano hromadu nesmyslu - napr pokazde to ma jiny vykon ani jednou origo tovarni....

inzerat 1
http://www.cars.cz/xchanger/uni/carDeta ... =undefined

inzerat 2
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

Ditri píše:Neznate nekdo tuhle celicu 7gen? Je to sever moravy.Borec to prodava na cars cz pod dvema inzeratama a u kazdeho ma jine udaje ale auto je to evidentne stejne. Prijde mi taky ze tam ma napsano hromadu nesmyslu - napr pokazde to ma jiny vykon ani jednou origo tovarni....

inzerat 1

inzerat 2
Ještě tam měl 3. inzerát na to samé auto (pro změnu focený zase vedle Ferrari, v výkon byl 160 koní :D Volal jsem mu, vyjmenoval mi fůru věcí co to má, jako štelovák podvozek, laděný svody atd. a když jsem chtěl ať mi pošle fotky, tak mi poslal směs z všech těch inzerátů + mezi tim byla fotka červenýho Hyundai Coupe :D ...takže asi nějakej vtipálek
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

A tuhle karu nekdo neznate?Inzerat vypada daleko seriozneji.Auto taky..

Odpovědět

Zpět na „Celica“