zapalovač cigaret do Toyoty
- enikybeniky
- Řidič
zapalovač cigaret do Toyoty
Ahoj,
v E9 mi chybí koncovka do zapalovače cigaret, kterou se připaluje cigáro... Ta díra mi tam trošku vadí, nechtěl jsem kupovat celej zapalovač, tak jsem obešel vrakáč a sháněl... Sehnal, ale bohužel ze 4 aut, co jsem zkoušel, tak všechny 4 byly moc velký...
Má někdo zkušenost, z jakých aut tam půjdou? Naivně jsem si myslel, že to na všechny auta bude stejný, ale mýlil jsem se...
A že by se mi chtěl vytahovat a zapojovat celej novej, tak to nevim...
Díky...
v E9 mi chybí koncovka do zapalovače cigaret, kterou se připaluje cigáro... Ta díra mi tam trošku vadí, nechtěl jsem kupovat celej zapalovač, tak jsem obešel vrakáč a sháněl... Sehnal, ale bohužel ze 4 aut, co jsem zkoušel, tak všechny 4 byly moc velký...
Má někdo zkušenost, z jakých aut tam půjdou? Naivně jsem si myslel, že to na všechny auta bude stejný, ale mýlil jsem se...
A že by se mi chtěl vytahovat a zapojovat celej novej, tak to nevim...
Díky...
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP

zapalovač
Čau,mám doma jeden originál z toyoty corolly gti,myslím že by ti mohl pasovat. jestli ho chceš napiš mi na mail Floki20@gmail.com
Toyota Carina E 2.0 GLI
- enikybeniky
- Řidič
Re: zapalovač
Díky za zapalovač, ten se tam už vešel, jenom tam trošičku plandá, ale v tom bych neviděl problém... Spíš v tom, že když ho zamáčknu, tak už tam zamáčknutej zůstane a nevrátí se, jako by už byl nažhavenej.... A ten vnitřek by měl být funkční, páč v něm byla používaná nabíječka na telefon... Co s tím?Floki píše:Čau,mám doma jeden originál z toyoty corolly gti,myslím že by ti mohl pasovat. jestli ho chceš napiš mi na mail Floki20@gmail.com
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 

Zkus ho prosříknout WDčkem,já jsem ho pořádně čistil než sem ti ho poslal tak jestli se to nějak nezaseklo. CO máš přesně za model auta? bych ti mohl poslat i zásuvku na ten zapalovač,mě v ní neklochtal.enikybeniky píše:Díky za zapalovač, ten se tam už vešel, jenom tam trošičku plandá, ale v tom bych neviděl problém... Spíš v tom, že když ho zamáčknu, tak už tam zamáčknutej zůstane a nevrátí se, jako by už byl nažhavenej.... A ten vnitřek by měl být funkční, páč v něm byla používaná nabíječka na telefon... Co s tím?Floki píše:Čau,mám doma jeden originál z toyoty corolly gti,myslím že by ti mohl pasovat. jestli ho chceš napiš mi na mail Floki20@gmail.com
Toyota Carina E 2.0 GLI
- enikybeniky
- Řidič
Mám E9, r.v. 90, 1.3 i, hatchback... Stačí to? A je s tou zásuvkou velkýho s...í? Přiznám se, že jsem spíš technickej antitalent...Floki píše:Zkus ho prosříknout WDčkem,já jsem ho pořádně čistil než sem ti ho poslal tak jestli se to nějak nezaseklo. CO máš přesně za model auta? bych ti mohl poslat i zásuvku na ten zapalovač,mě v ní neklochtal.enikybeniky píše:Díky za zapalovač, ten se tam už vešel, jenom tam trošičku plandá, ale v tom bych neviděl problém... Spíš v tom, že když ho zamáčknu, tak už tam zamáčknutej zůstane a nevrátí se, jako by už byl nažhavenej.... A ten vnitřek by měl být funkční, páč v něm byla používaná nabíječka na telefon... Co s tím?Floki píše:Čau,mám doma jeden originál z toyoty corolly gti,myslím že by ti mohl pasovat. jestli ho chceš napiš mi na mail Floki20@gmail.com

- enikybeniky
- Řidič
Když koupím celej zapalovač i s vnitřkem v mototechně, tak to bude pasovat?Pavo.B. píše:nemelo by, jenom ho odpojis, odehnes plastovou zarazku, je to na dve casti, nejdriv myslim vysunes to kovovy vevnitr a pak ten zbytek- to taky drzi na umelejch pacickach , otazka 1 minuty. Ja to dneska vyndaval v Celice

- enikybeniky
- Řidič
Takže chyba nebude v tý zástrčce, co jsem dostal, ale v celym tom zařízení, páč jsem tam chtěl zrovna zkusit zapojit kompresor na kola a nic...
Takže doufám, že tam bude jenom nějakej odpojenej kontakt...
Takže doufám, že tam bude jenom nějakej odpojenej kontakt...

- enikybeniky
- Řidič
zásuvka
Kolik stojí zásuvka v mototechně? Nechám ju za půlku. Určitě do 100kčenikybeniky píše:Tak jestli je to na stejnej typ, tak mi pak dejte vědět, kolik si za ní tak představujete... Ještě kouknu na ty kontakty a na pojistku, jestli není problém tady...

Toyota Carina E 2.0 GLI
- enikybeniky
- Řidič
Tak problém vyřešen, bylo to opravdu jen a pouze pojistkou. Pojistka vyměněna, zapalovač funguje...
Tímto ještě jednou dodatečně díky Flokimu za dodání.
Jo a přišlo mi vtipný i to, že po tý výměně pojistky začaly fungovat i palubní hodiny, ačkoliv už jsem je odepsal jako nefunkční!
Tímto ještě jednou dodatečně díky Flokimu za dodání.

Jo a přišlo mi vtipný i to, že po tý výměně pojistky začaly fungovat i palubní hodiny, ačkoliv už jsem je odepsal jako nefunkční!