Servo

vše ohledně modelové řady Corolla
toyotaxli
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Servo

Příspěvek od toyotaxli »

Zdravím všechny! Mám Corollu E9 a chtěl bych tam dát širší kola. jenomže myslím, že to už pak nepohnu s volantem :? Nedá se na to sehnat servo? Nabídněte prosím! Dík
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

A víš, jak takové servo vypadá???
Jak je motor připravený na instalaci? Máš na něm řemenici a otvory pro uchycení kladky serva?
Máš celou rejdovou soustavu (možná i část nápravy, nevím) pro servo, nebo ji chceš koupit také?
Pokud ano, bylo by dobré vyjmenovat, co všechno chceš vlastně koupit.
Obrázek
davee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davee »

mozna si predstavoval jen nejakou krabicku, co pripoji dratkama... :)
Toyota Corolla 1.6 G6 (r.v. 2000, HB)
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

me napada.. daly se E9 se servem? asi jo ne? :) tak to pak staci nekde ocihnout... ;) a ma to tam :) . .a nebo slozitejsi verze... narvat tam jinej motor..novejsi.. i s posilovacem :D 8) :twisted: ale to je asi zbytecny :wink:
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
toyotaxli
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotaxli »

No tak to ste mi teda fakt dali sadu... Já se rýpu spíš jen v interiérech, takže v motorech se moc nevyznám... Známý se ale vyzná a říkal, že pokud se to auto dělalo se servem, tak to není problém. Říkal mi taky co všechno potřebuju, ale všechny díly si nepamatuju. Rozhodně nejsem debil, abych si myslel, že to je krabička se dvěma drátky. Takže mockrát děkuju za duchaplné odpovědi a taťkovské připomínky
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Nikdo ti sadu nedává. Já jsem se tě normálně zeptal. Ty se urazíš, a navíc klidně napíšeš: Říkal mi taky co všechno potřebuju, ale všechny díly si nepamatuju.
To je ale to nejdůležitější. Poučíš nás, co všechno o tom víš, ale z dotazu to opravdu nevyplývá. Zkus kloudně zformulovat, co všechno potřebuješ.
Obrázek
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Tohle sem jednou dělal na Mazdě 626 rv86. Byl tam dobrej přístup tak sem to měl za dvě hodiny hotový. Komplet řízení, hadice, držák serva, servo a řemen. Funguje to bezvadně.
Celica 4WD turbo 5.gen
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

jasny no.. jen jestli se fakt na ty motory co ma on serva delali nebo ne? .. a pak taky otazka jestli to sezene...
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
toyotaxli
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotaxli »

Jéžiš chlapi, tak to se omlouvám!!! Já sem to nějak blbě pochopil.
Je to tak: Známého sem se ptal, jesli to jde a on mi na to řekl, že myslí, že se ty corolly dělaly i se servem a že mi to tam dá. Jen že si to mám sehnat. Takže sem mu zas volal a říkal, že potřebuju celé nové řízení, servo pumpu, nádobku, hadice a řemenice. A že to je taková práce, že by se do toho nepouštěl. Tak nevím. Nevíte na kolik by to asi vyšlo?
A ještě jednou sorry!
davee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davee »

Omlouvam se i ja za nemistny vtip.
Toyota Corolla 1.6 G6 (r.v. 2000, HB)
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

taky scháním komplet celý servo čerpadlo + celý řízení, vím že to dělali na dieselovýho liftbacka myslím že by to mohlo být stejné, máte s tím někdo zkušenost?
Skyp
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skyp »

ja mam na e9 sirsi kola nebo nevim co bylo mysleno tim sirsi kola mam tam 195 a uz sem si zvykl ze to hur ale da se to i bez serva .... delali se i se servem ,,,, jo taky by se mi to libilo ale asi to pujde blbe sehnat ...
Toyota corolla 1,6 GTI 1988 85KW
toyotaxli
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotaxli »

No já sem myslel, že na GTi právě servo je... No tak to asi nikdy neseženu... Známý mi říkal, že mu to mám postavit na týden a on tam něco nakope. Je to takový šikovný tuner. Já mám volant 295mm v průměru, takže je to při parkování na houby. Mohlo by to prej sedět i z nějaké mazdy, nebo tak něco. Ale ty malé auta se právě dělají většinou bez serva. Nejradši bych to prodal, protože to má motor jen 1,3 12v, ale zase je to totálně bez koroze. Jako nové... A nemám prachy na nové. Je to šílené dilema
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Přiznám se, že jsem na E9 s 2-EE servo nikdy neviděl a ani ten blok (aspoň na mém starletu se stejným motorem) není pro servo připravený.

MMCH, posilovač ubírá až 5 HP výkonu, což je na takovém motůrku docela poznat.
Vím, že se ti to nebude líbit, ale radši bych tam dal volant jako mlýnské kolo, než krást motoru už tak nízkou dynamiku.
Obrázek
toyotaxli
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotaxli »

No tak to mě teda podrž!! To sem vůbec nevěděl, že to bere až tak moc výkonu... Tak to si mě utvrdil v tom, že to nemá cenu... No vidím to tak, že na tom ještě něco pojezdím než našetřím na něco jiného a nebudu to lámat přez koleno... Jedno ale vím jistě: Moje další auto servo mít bude...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“