No nechapu :)
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No nechapu :)

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
-
ToyoCarE
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Charliech: ja ti do teho nechci kecat, ale dle meho nazoru byla kamera pridelana na stred volantu a otacela se s nim, proto se nataci budiky

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
ToyoCarE
presne tak,,, ak to je pravda,, ze bol na ceste,, thak asi dal kameru na volant,,, je to lepsie bo sa mohol plne sustredit na jazdu,,, len ma zaujima jedna vec,,, ked na jednotke urobil taku acceleration,,, skoro vobec nemusel korigovat smer,,, a to si neviem predstavit,, ze by to vobec neuhlo ani o cm,,, hmmm
No dobře, volant se otáčí, kamera se otáčí spolu s ním, ale proč se s nimi zárověň otáčí i budíky? Měly by stát!Celerak2.0Gti píše:Charliech: ja ti do teho nechci kecat, ale dle meho nazoru byla kamera pridelana na stred volantu a otacela se s nim, proto se nataci budiky![]()
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Vždyť budíky stojí. Prohlédni si to pořádně. Když točí při nájezdu doleva, tak budíky jdou doprava a s nima jde i páčka směrovek. Kamera je prostě na středu volantu. Jako bys jí přilepil na ABG.Volant se točí a budíky stojí, ale iluze je že s tím volantem jdou i budíky
Sakra, nějak jsem se do toho zamotal, ale je to tak 
Je to sice máznuté, ale připadá mi to jako km/h
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Jo, je to tak, považoval jsen totiž okrouhlý okraj palubovky za okraj volantu a pak to vypadalo tak, že se točí volant spolu s budíky. Jooooo, kdybych znal líp vnitřek auta, asi by se to nestalo.Fikus píše:Vždyť budíky stojí. Prohlédni si to pořádně. Když točí při nájezdu doleva, tak budíky jdou doprava a s nima jde i páčka směrovek. Kamera je prostě na středu volantu. Jako bys jí přilepil na ABG.Volant se točí a budíky stojí, ale iluze je že s tím volantem jdou i budíkySakra, nějak jsem se do toho zamotal, ale je to tak
Taky mám pocit, že to je v km/h.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
-
ToyoCarE