Koukam, ze ohlas je, chtelo by to ale vic. Taky nekoho, kdo by udelal treba jednoduche internetove stranky o techto vozidlech. Jsem ochotny se na tom podilet, jen to musime nejak rozsirit dal
Sraz majitelu STARLET
- The_Miracle
- Člen Týmu
Sraz majitelu STARLET
Ahoj lidi, chtel bych, aby se konal nejaky sraz, nebo vznikl alespon nejaky seznam majitelu vozu Starlet (vsech rocniku). Abychom si mohli navzajem pomahat v pripade problemu. Co vy na to?
Koukam, ze ohlas je, chtelo by to ale vic. Taky nekoho, kdo by udelal treba jednoduche internetove stranky o techto vozidlech. Jsem ochotny se na tom podilet, jen to musime nejak rozsirit dal
Naposledy upravil(a) The_Miracle dne pon 09.10.2006, 17:43, celkem upraveno 1 x.
Sraz Starleťáků
Já jsem pro.Není na škodu vědět o všech kdo mají toto mini vozítko a mají s ním zkušenosti. 
Toyota Starlet 1,3 EP91 55kW
Krásný červený brouček!!!
Krásný červený brouček!!!
- The_Miracle
- Člen Týmu
Dik, taky delam stranky, jen nejak nemuzu najit cas (bud dost prace, nebo lenost
). Neco by ale stalo za to udelat, protoze my starletaci (tim neschazuji jine toyotaky, ale je to tak), mame skutecne unikaty. Muj typ jsem za rok, co jej vlastnim videl jet na silnici jen 2x, nebo 3x a ze jezdim celkem dost a urcite bych si vsimnul
.
Komanche píše:kdyz budes potrebovat pomoci s webem, ozvi se...
- The_Miracle
- Člen Týmu
Re: Sraz Starleťáků
Ten Tvuj broucek je vazne fesak. Fakt krasavec. Mas muj obdiv. Novejsi typ Starlet (nez mam ja) obcas vidam, ale takovy jsem jeste nevidel!
Vilík píše:Já jsem pro.Není na škodu vědět o všech kdo mají toto mini vozítko a mají s ním zkušenosti.
-
Komanche
-
little.owl
- Člen Týmu
-
JouiCZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jeden web,kde by se mohly starlety sdružovat..www.tff.unas.cz pokud však chcetet stránky jen o starletách..no problema....Jsem pro nějaký sraz,ale kde??
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí