Poradte co s motorem
Hele, a pročTomas-oaza píše:jo turbina je taky moznost,ale nemohli jsme auto poradne proturovat,byl tam majitel a ten nechtel,nebot nabizi auto se zavadou motoru.musime zjistit ceny a pak se rozhodne jestli ano nebo ne.
jinak co se tyce km ja nikdy nerekl ze jim verimale rozhodne si auto vezmu radeji z I nez z D.

Avensis Combi 1,8 VVT-i, 2002
- Tomas-oaza
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
- Tomas-oaza
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
jednak jsem uz par aut z nemcka videl a z italie taky. rozdil je taky videt. jak sem rikal kilometrum ja neverim, ale stav aut z D je kolikrat hroznej a auta sou taky vic zdevastovany.
co jsem mel toyotu tak tu jsem si dovez sam z CH a byla dobra.
sam mam ted auto iatala
lancia kappa 2,4 tds a jsem spokojen
ale stejne si koupim zase zpatky jednou toyotu.
mam je proste rad
co jsem mel toyotu tak tu jsem si dovez sam z CH a byla dobra.
sam mam ted auto iatala

ale stejne si koupim zase zpatky jednou toyotu.

- Tygr
- Věčnej rejpal
Tak my máme zkušenosti přesně opačné. Italské kusy jsou casto podprumerne. Co se s nimi ve finale deje je to, ze se treba olakuji, aby nebyly tak dotriskane. Jinak ale jsou daleko vice zdevastovane v porovnani s jinymi zdrojovymi zememi. Co je hodne smutne je to, ze spousta handlířů z D vesele sváží italské skoroauta. No.. takže človíček, co se vydá pro krásný a zachovalý vůz bůhvíkam, tak naráží na zvěrstva všeho druhu. A je pak už jen na něm, jestli odhalí či nikoliv. Je pravda, ze nejde vždy generalizovat, hodně záleží na předešlých majitelích.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Tomas-oaza
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele: