Páni, používate na svojej Rav4 zimné gumy s označením SUV? Či stačí dodržat koef. 104 V nebo H dle TP a hlavne označenie snehovej vločky? S akými ste spokojní? Ja som po minulé roky mal Michelin ALPIN 5 SUV, ale prišli mi hlučné hoci majú najnižšiu hodnotu 68 dB.
Jasné, že ten čo nejazdí do hor toto asi nemusi riešit. Diky za názor.
Zimné gumy
Zimné gumy
RAV4 2.5 AWD Hybrid 2020 Executive
Re: Zimné gumy
Znacenie suv vyrobcom je nepodstatne. Zrejme vychadza z daneho rozmeru - relativne vysoky profil pneu je logicky vyzadovany u SUV.
Drzim sa TP a vyber dla momentalnej nalady, vysledkov testov a penazenky.Do hor nejazdim tak skor prihliadam na vlastnosti za mokra.
Uz sme mali na autach vsetko mozne a ked to nie je cinan alebo protektor je to OK. Teraz mame savy a semperity a v pohode. Jazdi sa hlavou. Hluk nejako neriesim asi to bude vekom, vsetko lepsie od protektoru je tiche
ale vazne hlavne huci sipovy vzor. Na forach sa na hluk stazuju aj pri nokianoch. Mne sa to nezdalo.
Tak dobry vyber.
Drzim sa TP a vyber dla momentalnej nalady, vysledkov testov a penazenky.Do hor nejazdim tak skor prihliadam na vlastnosti za mokra.
Uz sme mali na autach vsetko mozne a ked to nie je cinan alebo protektor je to OK. Teraz mame savy a semperity a v pohode. Jazdi sa hlavou. Hluk nejako neriesim asi to bude vekom, vsetko lepsie od protektoru je tiche
Tak dobry vyber.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Dakujem stalici tohto fora za odpoved. I ta jedna sa pocita.
RAV4 2.5 AWD Hybrid 2020 Executive
Prave tiez pozeram nieco zimne na priusa a zistil som ze vyrobcovia maju v ponuke zimne skor severskeho typu vyborne do snehu a podpriemer na vodu a potom take stredoeuropske zimne ktore sice nedavaju taky zaber na snehu ale su ovela lepsie na vode. Aj to by som sledoval pri vybere.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000