Vsak ciastocne Lexus forum mas aj tu ...
Inak som zvedavy, co tvoja polovicka povie, na dlhe trate v Lexuse. Nam teda nesadli ani v jednom sedadla. Ako fakt trapne opierky hlavy - nenastavitelne pozdlzne. Kratsi a uzsi sedak ako v Avise. No mozno na kratsie trate ... to nebude az tak ... oneeee.
Toyota Camry Hybrid 2019
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Re: Toyota Camry Hybrid 2019
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 22:37, celkem upraveno 1 x.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Fakt vtipne, to si sa mentalne riadne odviazal.
Tie sedadla nevyhovovali 5 ludom bez vypocutia mojho nazoru, vratane mladeho predajcu v DE. Aby som v ES suchal hlavou o plafon je tiez trapnost vase velebnosti. Ale tak asi nenarocny cucik z vychodu s tym nema problem, resp. si dokaze ospravedlnit vnutorne vsetko.
Aj nova Camry je na tom podla mna lepsie. No nema zmysel to dalej rozvadzat. Uz len tolko, ze ja som nikde Avensis neospevoval a vadi mi tam kopec veci. To len niektore "ii" si to vsugeruju, ked napisem kritiku na ich vyber. Ved uz aj ten 50x zalovany VW zavadza zasa nastavitelne opierky hlavky pozdlzne ...
Tie sedadla nevyhovovali 5 ludom bez vypocutia mojho nazoru, vratane mladeho predajcu v DE. Aby som v ES suchal hlavou o plafon je tiez trapnost vase velebnosti. Ale tak asi nenarocny cucik z vychodu s tym nema problem, resp. si dokaze ospravedlnit vnutorne vsetko.
Aj nova Camry je na tom podla mna lepsie. No nema zmysel to dalej rozvadzat. Uz len tolko, ze ja som nikde Avensis neospevoval a vadi mi tam kopec veci. To len niektore "ii" si to vsugeruju, ked napisem kritiku na ich vyber. Ved uz aj ten 50x zalovany VW zavadza zasa nastavitelne opierky hlavky pozdlzne ...

T27 2ZR-FAE Rice on wheels