Toyota Camry Hybrid 2019
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Re: Toyota Camry Hybrid 2019
Nebudem zakladat nove vlakno pre 2024 model. Ale dofujdili tu novu verziu echtovne.
Limuzina pre skriatkov ... a potom management velkohubo prehlasi, ze ludia to nechcu, len SUV.
https://youtu.be/71tk8N3NjqM?t=81
Pdobne ako Lexus GS, IS a vlastne aj ES.
Limuzina pre skriatkov ... a potom management velkohubo prehlasi, ze ludia to nechcu, len SUV.
https://youtu.be/71tk8N3NjqM?t=81
Pdobne ako Lexus GS, IS a vlastne aj ES.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
dnes som kupil Camry 2020, a som trosku zmateny, potreboval by som poradit od skusenych uzivatelov auta, ako dostat do neho Carplay/Anroidauto. skusal som nejake nastavenia, zda sa ze od vyroby to nefunguje, je nejaka cesta ako to spojazdnit? Niekde pisu ze Carplay/Androidauto funguje len cez kabel (ale neviem ci to nie je len v USA),co by mi az tak nevadilo...ale vyzera, ze to vobec nie je dostupne, ach jo...
V menu auta nie je žiadne nastavenie?
Možno to nie je iba povolené.
Možno to nie je iba povolené.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Ahojte, trochu viac informaci to chce.
Mas multimédiá s navigáciou,pripadne JBL, alebo bez navigácie?
Ak nemas original navigáciu. Vies si na vlastne riziko stiahnut z webu 3 instalacne balíky a CarPlay si nahras sam.
Ak mas navigáciu je to trochu zlozitejsie ale ide to. Su firmy, ktore robia prestavbu na CarPlay v susedných štátoch (UA a RU).
Nieco viac si prečítaš aj tu na fore, pripadne hľadaj poľské fóra o Camry.
Ci mas alebo nemas CarPlay zistíš lahko. Cez USB pripoj mobil, ak sa ti zobrazí hláska, povoliť CarPlay nikdy - raz - vzdy… CarPlay mas.
Mas multimédiá s navigáciou,pripadne JBL, alebo bez navigácie?
Ak nemas original navigáciu. Vies si na vlastne riziko stiahnut z webu 3 instalacne balíky a CarPlay si nahras sam.
Ak mas navigáciu je to trochu zlozitejsie ale ide to. Su firmy, ktore robia prestavbu na CarPlay v susedných štátoch (UA a RU).
Nieco viac si prečítaš aj tu na fore, pripadne hľadaj poľské fóra o Camry.
Ci mas alebo nemas CarPlay zistíš lahko. Cez USB pripoj mobil, ak sa ti zobrazí hláska, povoliť CarPlay nikdy - raz - vzdy… CarPlay mas.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
mam multimedia aj s navigaciou.
pripojil som telefon cez USB kabel a carplay ani AA tam nie je, bohuzial...
pripojil som telefon cez USB kabel a carplay ani AA tam nie je, bohuzial...
- CommonUser
- Věčnej rejpal
AA prislo do EU az s FL v 2021. Ale existuje nejake ... ehm prepajadlo ... Ebay, Aliexpress ...
Ano, bezdrôtovo aj po drate sa da pripojiť CarPlay, ale multimediálna jednotka to musi najskor podporovat v menu.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ale v US to tam mali hned. Tak mozno staci v Engineering menu to povolit alebo cez OBD
Nikde som sa nedocital o moznosti to povolit, nanestastie...co som skusal bolo updatovat audio jednotku,co sa aj podarilo, ale CP/AA aj tak nefunguje, zavisi to od toho ake radio je tam, ja mam denso/fujitsu, a ci tam je alebo nie je navigacia- ja ju mam.na panasonic radia ze vraj funguje moznost update cez 3 usb, na denso/fujitsu bola metoda jedneho usb, co sice funguje ale viac menej len na RAV 4( aj ked su to skoro identicke radia), na camry denso/fujitsu iba UA/RU shopy alebo jeden polsky shop, ze vraj treba preprogramovat nejaky chip...
Skúste si zadať/hľadať v google carplay-toyota.ru určite google nájde jednu stránku, kde sú kontakty na UA a RU. Kedže do RU sa nedá nič poslať, viete to poriešiť cez UA. Chalani sú super šikovní. Vedia podľa typu multimédia povedať, či to pôjde spraviť alebo nie a ako. Stačí ich kontaktovať. Poliaci to riešia tiež iba cez nich.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Info o baterkach v Camry:
https://www.toyota-tech.eu/HYBRID/HVDM/ ... Hybrid.pdf
https://www.toyota-tech.eu/HYBRID/HVDM/ ... Hybrid.pdf