Dobrý den, prosím o radu. Po zapnutí zapalování se hned roztoči ventilátor chladiče a motor nejde nastartovat. Startér normálně točí, ale motor nechytí... po vypnutí zapalování ventilátor vypne... Nějaký typ na závadu ?
Když odpojím konektor u ventilátoru, přestane se točit, ale nastartovat nejde. Relé ventilátoru po zapnutí zapalování sepne...
Díky za pomoc
Auris 2010, nestartuje, ventilátor chladiče běží
Re: Auris 2010, nestartuje, ventilátor chladiče běží
No ak mas napriklad zapnutu automaticku klimu, tak sa ventilator roztoci aj mne . Este pred startom. Staci otocik klucik do druhej polohy. To s tym nemusi mat nic spolocne.
A dalsie - toci - baterka asi bude ok ( asi - nie je to na 100%).
Ostava palivo , iskra , vzduch. Alebo nejaka fičura ako imobilizer. Ked nemas chut a cas na experimenty, skusil by som diagnostiku. Na zaciatok kludne aj vreckovu z aliexpresu, ak nejaky kamos ma ..
A dalsie - toci - baterka asi bude ok ( asi - nie je to na 100%).
Ostava palivo , iskra , vzduch. Alebo nejaka fičura ako imobilizer. Ked nemas chut a cas na experimenty, skusil by som diagnostiku. Na zaciatok kludne aj vreckovu z aliexpresu, ak nejaky kamos ma ..
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Urobiť diagnostiku - napr.ELM 327 (za 5,5 € - e- shop )a mobil +app. a vieš na com si,
alebo servis TOYOTA/40-60€...
alebo servis TOYOTA/40-60€...
Vymáčknout při starování spojku
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Zdravim páni. Mal by niekto tip / radu?
Motor (1.33i)r.v 2010 odrazu nejde naskočiť. Motor točí a má akokeby snahu odpáliť ale nič. Sviečky si od benzínu mokré. Keď otočím kľúč do polohy kde má štartovať tak točí ale neprestane točiť ani keď ho pustím. Musím úplne otočiť naspäť aby prestal. Spinacia skrinka kaput?
Ďakujem.
Motor (1.33i)r.v 2010 odrazu nejde naskočiť. Motor točí a má akokeby snahu odpáliť ale nič. Sviečky si od benzínu mokré. Keď otočím kľúč do polohy kde má štartovať tak točí ale neprestane točiť ani keď ho pustím. Musím úplne otočiť naspäť aby prestal. Spinacia skrinka kaput?
Ďakujem.
Verso 1.6 VVTI r.v 12/2010