dobrý den
svítí mi jen jedno potkávací světlo, poradíte jakou žárovku (myslím a nejsem si jist že tam je H11) si mám koupit?
je to složité vyměnit?
děkuji
žárovka
Re: žárovka
@biscuit
V tlmenych by mala byt pouzita H11 halogen ak su tam xenony tak to by tam potom boli D4S a v dialkovych su HB3.
A pokial ide o volbu tak z tych obycajnych som pouzival halogeny iba kratko.
Takmer celu dobu co som Auris mal som tam pouzival LED nahrady. A tie su tam stale.
pokial ide o vymenu tak horsie sa vymiena ziarovka na strane vodica. je tam obmedzeny priestor kvoli baterii. No ak nemas prilis hrube ruky tak to ide aj "po slepiačky". Treba si vsak davat pozor na hrany a plechy okolo.
pre @qqwerm
V tlmenych by mala byt pouzita H11 halogen ak su tam xenony tak to by tam potom boli D4S a v dialkovych su HB3.
A pokial ide o volbu tak z tych obycajnych som pouzival halogeny iba kratko.
Takmer celu dobu co som Auris mal som tam pouzival LED nahrady. A tie su tam stale.
pokial ide o vymenu tak horsie sa vymiena ziarovka na strane vodica. je tam obmedzeny priestor kvoli baterii. No ak nemas prilis hrube ruky tak to ide aj "po slepiačky". Treba si vsak davat pozor na hrany a plechy okolo.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Páni, a to nemate k tym autam používateľskú priručku ?
Vsak tam to vsetko je. Auta za hory penazi a prirucku, ze by vam nedali?
Vsak tam to vsetko je. Auta za hory penazi a prirucku, ze by vam nedali?
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
ex.Carina AT191L 1996 UK
Páni? A odkial si myslis, ze som cerpal informacie?
Takze ty mas zvlastnu vybavu -prirucka .
Pytajuci sa ale ocividne nemal take stastie.
Ja len, ze zatial jak u toyoty tak u hondy stacilo oslovit prve zastupenie znacky a obratom mi zaslali prirucku elektronicky.
Teda nie pre mňa , ja u toyoty mam papierovu spolu s autom som dostal, ale u hondy chybala. Stacilo si zavolat a obratom pristal súbor na maily.
Nie je to lahsie , nez riesit kazdu takuto vec na nete?
Pytajuci sa ale ocividne nemal take stastie.
Ja len, ze zatial jak u toyoty tak u hondy stacilo oslovit prve zastupenie znacky a obratom mi zaslali prirucku elektronicky.
Teda nie pre mňa , ja u toyoty mam papierovu spolu s autom som dostal, ale u hondy chybala. Stacilo si zavolat a obratom pristal súbor na maily.
Nie je to lahsie , nez riesit kazdu takuto vec na nete?
Civic FD7 2006 TR R18A2
ex.Carina AT191L 1996 UK
ex.Carina AT191L 1996 UK
@biscuit
- normalni ?
- zadavatel nema vela prispevkov takze "lustrovat" ho netrvalo dlho.
- ano je to dobrym zvykom napisat si to do podpisu sam to tak mam a mam len aktualne mnou pouzivany model
- bohuzial zopar ludi tam ma aj celu zbierku takmer od narodenia a hlavne take ktore uz nevlastni a to sa zas nepaci mne
- ale mame slobodu ... zatial ...
@jarson
- ano spytat sa servisu ci predajcu je zaklad, ale toto ma uz opakovane nebavi pisat, je to ako hrach o stenu hadzat
- rovnako tak suhlasim s tym, ze taketo nezmysli si ma autor riesit sam a nie na nete hlavne ak je dnes doba mobilna a internetova, ale ako vidis tak sa
tak nedeje
- tento rocnik doma nemam ale mam klavesnicu , monitor a gúgel
- mam navod na svoj rocnik a verziu Auris I original od predajcu ako sucast vybavy
- tie modely a rocniky pouzivali vacsinou podobnu vybavu a bud mali parabolicke delene svetlomety alebo projektory, ja som cerpal informacie z netu z
UK prirucky co je takmer uplne jedno, pretoze prave moj model bol prechodny zlepenec z roku 2006- 2007 od modelu Corolla takze sa v nom naslo
vela dielov s britskym znacenim
Kazdopadne autor dostal okrem konkretnej rady aj radu ako dalej fungovat bez toho aby mal ktokolvek a akekolvek vyhrady.
A este na okraj. Nie som ten najvyssi aby som vedel a videl vsetko, ale pokial mam cas, chut , naladu a daco malo o probleme viem pretoze som si nim presiel tak odpoviem. Ak nie tak na danu temu nereagujem.
- normalni ?
- zadavatel nema vela prispevkov takze "lustrovat" ho netrvalo dlho.
- ano je to dobrym zvykom napisat si to do podpisu sam to tak mam a mam len aktualne mnou pouzivany model
- bohuzial zopar ludi tam ma aj celu zbierku takmer od narodenia a hlavne take ktore uz nevlastni a to sa zas nepaci mne
- ale mame slobodu ... zatial ...
@jarson
- ano spytat sa servisu ci predajcu je zaklad, ale toto ma uz opakovane nebavi pisat, je to ako hrach o stenu hadzat
- rovnako tak suhlasim s tym, ze taketo nezmysli si ma autor riesit sam a nie na nete hlavne ak je dnes doba mobilna a internetova, ale ako vidis tak sa
tak nedeje
- tento rocnik doma nemam ale mam klavesnicu , monitor a gúgel
- mam navod na svoj rocnik a verziu Auris I original od predajcu ako sucast vybavy
- tie modely a rocniky pouzivali vacsinou podobnu vybavu a bud mali parabolicke delene svetlomety alebo projektory, ja som cerpal informacie z netu z
UK prirucky co je takmer uplne jedno, pretoze prave moj model bol prechodny zlepenec z roku 2006- 2007 od modelu Corolla takze sa v nom naslo
vela dielov s britskym znacenim
Kazdopadne autor dostal okrem konkretnej rady aj radu ako dalej fungovat bez toho aby mal ktokolvek a akekolvek vyhrady.
A este na okraj. Nie som ten najvyssi aby som vedel a videl vsetko, ale pokial mam cas, chut , naladu a daco malo o probleme viem pretoze som si nim presiel tak odpoviem. Ak nie tak na danu temu nereagujem.
viem že napr. osram má na stránke veľmi pekný prehľadný systém na žiarovky - poľahky tam nájdete aký typ potrebujete.
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000