Samovolne vybijeni baterie
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nene
Folik> praktičtější je záložní baterka... protože ani když to nabouchneš přes kábly... tak altík ti jí nenabije na plnou kapacitu... až pěkně doma...ale kabely vozim samo taky... jenže víš co otravovat lidi... to si to radši pěkně prohodim a na lidi prt prt... jako oni na mě 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: kdopak to vybíjí?
pac nejsem pondelni, tak jsem vsechny svetla pro jistotu vypla, stresni teda, pac dverni a v kufru nemam, kdyz jsem bez plastumicron píše:protože mam obdobnou zkušenost: takže první podezřelej je ten karosář- neboli kdokoli v jakýmkoliv servisu... kednoduše nechal nevědomky nedovřené dveře!... když se nedovřou dveře, tak svítěj 2 červený světla na dveřích + světlo v kufru + případně střešní světlo! + kontrolka na palubce ---> a to už je slušnej odběr...přes noc... a nebo si hráli se světlama... když budeš x krát vyklápět a zaklápět bez motoru ---> to žere proudu moooc mega.... a nebo... někdo poslouchal cca 2 hodiny na plný gule muziku...s opět pootevřenýma dveřma... pak taky nenastartuješ....nebo budeš si hrát s el. oknama... nahoru dolu... nenastaruješ...odběr jako prase...
Já sem pak nabil baterku na plnej knedlik, a pohoda
a když jedu do servisu... vypínám střešní světlo-to papá maximálně a vyndavám-zamykám panel od radia.
Dále hodlám koupit náhradní baterku do kufru... to kdyby přeci jen...pro jistotu, kdyby si nějakej blbec zase hrál

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Leňulka: nevím jestli jsem se přehlídl nebo jsi to tu nepsala, ale odpojila jsi baterku úplně, nebo ne? případně altík vypojit, i od kostry? aby se ti nestalo co mě - odešly mi diody v alternátoru atd.. a pak mi bylo řečeno v servisu, že to mohlo být tím, že to dostalo ránu, třeba od svářečky - známý mi na podzim vyvařoval kousek podlahy (pozůstatek předchozího majitele
) a to prý tomu dalo slušnou prdu... tak byhc si to asi zkusil pohlídat raději 
jinak to vybíjení je divný
leč nejsem elektrikář, takže ti s tím moc nepomůžu

jinak to vybíjení je divný

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
- Věčnej rejpal
hele jestli tam něco žere proud, tak vem žárovku s objímkou tak 12V/21W a přes ni to prokostři, nesmí svítit. Pak odpojuj jednu věc po druhé, musí to dělat něco co je pořád pod proudem, mě to dělala elektrická anténa, jinak to může být altík napájení radia, zesilovače, nebo podobné srandy. zkus to takhle a pak mi pisni jak jsi dopadla, toto je nejjednoduší zbůsob. 

RAV4 D-CAT
Ahoj, osobně si myslím, že kdyby někde něco karosář skřípnul, tak by ten ohňostroj musel vidět, popř. po návštěvě hasičů bys už neměla auto
. Takže je téměř jisté, že někde uniká proud přes spotřebič-jakýkoliv. Ze své zkušenosti vím, co to je poslouchat rádio pár hodin v kuse při otevřených dveřích, já osobně nenastarloval a hurá pro nabíječku.
Naměř si, kolik proudu teče přímo mezi baterkou a kostrou a podle velikosti spotřeny bys mohla (snad) odvodit, co by to mohlo být. Pak ještě vyndávat pojistky a místo nich připojovat ampérmetr a vidíš hned, která větev to je. Jinak přeju hodně úspěchů při hledání jehly v kupce drátů

Naměř si, kolik proudu teče přímo mezi baterkou a kostrou a podle velikosti spotřeny bys mohla (snad) odvodit, co by to mohlo být. Pak ještě vyndávat pojistky a místo nich připojovat ampérmetr a vidíš hned, která větev to je. Jinak přeju hodně úspěchů při hledání jehly v kupce drátů

Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Ty jsi sice elektrikar tusim teda, ale muj dvorni karosar je i hasicCharlieCh píše:Ahoj, osobně si myslím, že kdyby někde něco karosář skřípnul, tak by ten ohňostroj musel vidět, popř. po návštěvě hasičů bys už neměla auto![]()
![]()
. Takže je téměř jisté, že někde uniká proud přes spotřebič-jakýkoliv. Ze své zkušenosti vím, co to je poslouchat rádio pár hodin v kuse při otevřených dveřích, já osobně nenastarloval a hurá pro nabíječku.
Naměř si, kolik proudu teče přímo mezi baterkou a kostrou a podle velikosti spotřeny bys mohla (snad) odvodit, co by to mohlo být. Pak ještě vyndávat pojistky a místo nich připojovat ampérmetr a vidíš hned, která větev to je. Jinak přeju hodně úspěchů při hledání jehly v kupce drátů![]()
![]()

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..