A proč bych se měl objevit? něco mi nabízíš? Myslíš si snad že mi můžeš nabídnout něco lepšího než mam? No tak to si nech pro sebe... ale těžko mě zaujmeš.... Rozdíl mezi tim co máš ty je to že je to kurevsky dražší nežli u mě.... tak asi tak a muj mechanik bude mít míň keců.... a prostě nemá potřebu se s nikim bavit... on ví že je "Někdo"---- a nepotřebuje se bavit tady...
navíc kalhotky dělal někdo úplně jinej... prahy, podlahu a profi klempířinu... na to je special numero a to sem dám jen po prosbě... protože ten člověk má dost práce... věnuje se veteránům ale fakt starým 1920- 1940 atd---
Někdy mam pocit že Idahoe a Libor 12 by nejradši ovládli celou republiku... noooo tak těžko anežko je spousta dost dobrých automechaniků co fakt uměj a je i sposta co uměj prdlačky.... ale nejsou jen libor 12 a Idahoe... je dobrých víc
Např. těch co uměj komplet GO! jako bylo kdysi na mým autě...
celiciny kalhotky (spodky)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: celiciny kalhotky (spodky)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Pánové, jak na ty dlouhé zadni šrouby co drží ramínka na zadní nápravě na celi 5.generace? Nejdou mi ven. Ramena vrzou, silentbloky mám koupené od strongflexu a potřebuju to dát do kupy
Diky
Diky
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Musíš hodně nahřát autogenem těhlice a pak ideálně rázovým utahovákem s nima točit, stříkat do spoje WDčko a vyklepávat kladivem ven. To zabere dycky.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Já si říkal že pomůže snad jen oheň
Díky
Díky
Pánové, chodí sem ještě někdo? Potřebuji radu
Na svojí AT180 chci dát dozadu kotouče. Lze tam naroubovat díly z 6.generace? Je to plug&play?
Na svojí AT180 chci dát dozadu kotouče. Lze tam naroubovat díly z 6.generace? Je to plug&play?
Super, díky
Co mě k tomu vede? No nenapadá mě jediný důvod proč ne
Začal jsem řešit repasy zadní nápravy a když už, tak bych swapnul kotouče. S předkem počítám. Celica mě po letech zase tak chytla, že mám chuť do ní nasypat.
Přední náprava je hotová, nový všechno a zinkovany taky všechno. Zadek dopadne stejně. Zbytek auta taky
Chci zachovat 1,6 , ale jít časem s konema nahoru.
Až budu na PC, pošlu pár obrázků
Co mě k tomu vede? No nenapadá mě jediný důvod proč ne
Začal jsem řešit repasy zadní nápravy a když už, tak bych swapnul kotouče. S předkem počítám. Celica mě po letech zase tak chytla, že mám chuť do ní nasypat.
Přední náprava je hotová, nový všechno a zinkovany taky všechno. Zadek dopadne stejně. Zbytek auta taky
Chci zachovat 1,6 , ale jít časem s konema nahoru.
Až budu na PC, pošlu pár obrázků
Ja ho chapem. Ten dovod je proste radost .
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Přesně tak. Dlouhodobý cíl je takový trochu restmod, s použití co nejvíc OEM dílů poskládat co nejlepší auto a k tomu si užít co nejvíc zábavy
Moje 4A-FE půjde do kouta a hledám ideálně silvertop ve slušném stavu za rozumné peníze. Blacktop by byl taky fajn, ale cena je nad mou současnou představou
Dělám postupně a toho času taky moc nemám...
Moje 4A-FE půjde do kouta a hledám ideálně silvertop ve slušném stavu za rozumné peníze. Blacktop by byl taky fajn, ale cena je nad mou současnou představou
Dělám postupně a toho času taky moc nemám...