http://www.youtube.com/watch?v=Lf1LmzSS8aQ
Jste HRDÍ na celicu ?
Jste HRDÍ na celicu ?
JEstli ne tak se podivejte na tento odkaz a jestli jste hrdi tak se podivejte taky a uvidite jak vas to zahreje na dusi kdyz pak vyjdete ven a uvidite jeden kousek stat pred vasim barakem
)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to video mam i v mobilu 
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
ToyoCarE
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kvalitka
Celerak> no to je rozměr... kvalitka fotka... kde jsi k ní přišel? všude jsou jen ty mrňavý v hrozný kvalitě... tohle je fain prasátko jak se rochní!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: kvalitka
čoveče ani už nevím jak jsem ji získal, asi když jsem se snažil hledat něco jiného s toyotou, ale mám ji zmenšenou a jako pozadí na mobilu, tam mě to "prasátko" vždy ráno vítámicron píše:Celerak> no to je rozměr... kvalitka fotka... kde jsi k ní přišel? všude jsou jen ty mrňavý v hrozný kvalitě... tohle je fain prasátko jak se rochní!
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
video +
Celerak> sem se splet, to neni prasatko, ale hroch
Ja_ma> v 02:52 ta fotka před KillimanJarem...s těma masajcema... delikátní Gazela! kde je velká
Ja_ma> v 02:52 ta fotka před KillimanJarem...s těma masajcema... delikátní Gazela! kde je velká
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: kvalitka
pch, příště se na Tebe vykašlu Ti něco posílatCelerak2.0Gti píše:čoveče ani už nevím jak jsem ji získal, asi když jsem se snažil hledat něco jiného s toyotou, ale mám ji zmenšenou a jako pozadí na mobilu, tam mě to "prasátko" vždy ráno vítámicron píše:Celerak> no to je rozměr... kvalitka fotka... kde jsi k ní přišel? všude jsou jen ty mrňavý v hrozný kvalitě... tohle je fain prasátko jak se rochní!
A pro všechny ostatní, vzal jsem to tu a je jich tam mnohem víc, tak si to tam prolistujte
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu