Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Já větší hlučnost od podvozku pozoruji také, jak začala zima, tak je auto od podvozku na nerovnostech hlučnější. Zatím jsem to nijak neřešil, pokud to s příchodem jara zmizí tak to nechám být.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Chlapi, můžete mít taky v háji nějaký tlumič. Měl jsem ten rachot od podvozku taky a mám najeto 21000 km. Odvezl jsem to do servisu a v záruce výměna předních tlumičů. Prý výrobní vada.
Toyota Corolla 2020 1,8 Hybrid
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
vám nejde pustit víc nahlas rádio?
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
Ono je to trochu smutné, po pár tisících km nějaké klepání u podvozku. A to díry rozhodně nevymetám. Celkově o teplotách i jen lehce pod nulou, je to auto i uvnitř takové rozvrzané. Něco jde slyšet z obou předních dveří, něco pod oknem u palubovky, skřípalo mi chvíli pod volantem, atd....
Počkám asi taky na jaro, nechám to pak zkontrolovat tak i tak. Jinak děkuji za Vaše příspěvky.
Počkám asi taky na jaro, nechám to pak zkontrolovat tak i tak. Jinak děkuji za Vaše příspěvky.

Corolla SD 1.8 Hybrid Executive VIP 2019
Tak jak to popisuješ mi to dělalo přesně u mě. Po výměně tlumičů je ticho jako v kostele. Určitě se zaměř tímhle směrem.
rozhodně na reklamaci a jestli máš od nich havarijko, tak dostaneš náhradní vůz.
Ahoj můžu poprosit o info, jestli je normální jedno pípnutí hned po nastartování? Mám auto poměrně nově a mám dojem, že to začalo dělat až teď, ale možná se pletu a dělá to od začátku. V manuálu ale nepíšou, že by to mělo pípnout. Díky
Corolla TS 1.8 Hybrid 2021
Auris 1.6 Valvematic 2015
Auris 1.6 Valvematic 2010
Auris 1.6 Valvematic 2015
Auris 1.6 Valvematic 2010
Mně v autě po nastartování nic nepípa. Za to bych rád věděl, zda jde nějak deaktivovat pípání při otevření dveří. Příklad: zastavím před garáží a jdu otevřít vrata. Mezitím ostatní vystupují a při otevření dveří auto 3x pípne a to u každých dveří. Je to celkem otravné.
To pípání prý vypnout nejde jak mi bylo řečeno v Toyotě. Už jsem to taky chtěl deaktivovat, ale jde o bezpečnostní prvek.
hlavně to pípání nemá logiku při vypnutém motoru - mám na mysli to, že vypnu motor a zapnu rádio a otevřu dveře a dveře pípají ..., to sem chtěl vypnout a bylo mi taky řečeno, že se jedná o bezpečnostní prvek
a je to pěkný opruz.
Ale po nastartování mě nic nepípe, to je divný bych řekl.

Ale po nastartování mě nic nepípe, to je divný bych řekl.
Zřejmě je to nastavený jako ochrana před vybitím baterie. Ona je dost slabá, aby tahala to rádio a kór kdyby jelo na plný bomby. Vím, je to opruz ale musíme se s tím smířit a rádio poslouchat jen při zavřených dveřích a staženým okénku. Pípá to hlavně i kvůli otevřeným dveřím, aby se s nima nikdo v provozu nepotkal.
Jinak mě osobně víc štve, že novou Corollu pořádně neodizolovali od spodku. Všechno co lítá od kol je slyšet uvnitř. Kluci japonský na to zapomněli nebo šetřili. Byl to nedostatek už předchozího modelu a zase se na to vybodli. Auto přes půl Mega a takovou blbost nevychytaj. Ach jo.
to nevím, jak pípání dveří souvisí s vybitím baterie.Lucifer23 píše: ↑pát 28.01.2022, 11:31 Zřejmě je to nastavený jako ochrana před vybitím baterie. Ona je dost slabá, aby tahala to rádio a kór kdyby jelo na plný bomby. Vím, je to opruz ale musíme se s tím smířit a rádio poslouchat jen při zavřených dveřích a staženým okénku. Pípá to hlavně i kvůli otevřeným dveřím, aby se s nima nikdo v provozu nepotkal.
ALe o tom, že baterie je hodně slabá, o tom žádná .... Už 2x sem ji vybil
jinak hlučnost kamínku je fakt slyšet,ale nějak mě to netrápí, prý to alespoň nerezene , když je to odhlučněný, tak se tam zase drží vlhkost, ale třeba lkuci japonští to zlepší ... .
JInak auto za pul mega... za chvíli člověk za pul mega koupí fábii ... .
Jinak ted už je to přes 600 papírů ..
JInak auto za pul mega... za chvíli člověk za pul mega koupí fábii ... .
Jinak ted už je to přes 600 papírů ..
Papi, reagoval jsem na to, že to pípání tě upozorňuje na zapnutý spotřebič jako je třeba to rádio. Hlavní funkcí téhle signalizace jsou ty otevřený dveře. Víš kolik se pohybuje na světě roztžitejch lidí co vypadnou z auta a nechají je do silnice otevřený? Prostě je to v rámci bezpečnosti jak tvé tak ostatních. Prostě to nevyřešíš jinak než, že se s tím smíříš. Ale teď ještě k tomu podvozku: zkus ťuknout do toho krycího plastu pod autem a uvidíš co z toho padá za štěrk. Tam se bude držet i ta vlhkost. Kola to tam doslova chrlí.